Můžeme se těšit na minimálně 7 dalších „Star Wars“ filmů – tady je vše, co víme


Může se zdát, že díky několika televizním projektům, franšíze filmů a dalším spin-offům se budeme do vzdálené galaxie vracet každý rok po zbytek našich životů. Spolu s novým filmem „Solo“, který přichází do kin 25. května, „Episode IX“ – dalším spin-offem od Lucasfilm, se můžeme těšit na zbrusu novou trilogii.

ad8

Pojďme se podívat na to, co všichni fanoušci „Star Wars“ mohou již brzy čekat v kinech.

Nový film o Hanu Solovi – „Solo“ přichází již brzy do našich kin

ad9 - 320x100_1
(Lucasfilm.com)

Tento film je již druhým spin-offem po předchozím filmu „Rogue One“, ve kterém se můžeme těšit na Alena Ehrenreiche v hlavní roli mladého Hana. Mimo jiné uvidíme například Woodyho Harrelsona, Emilii Clarke nebo Thandie Newton.

Ve filmu budeme svědky toho, jak se Solo setkal a zpřátelil se svým budoucím kopilotem Chewbaccou.

(Lucasfilm.com)

J.J. Abrams se vrací režírovat „Episode IX“, další část nové „Star Wars“ trilogie

(Lucasfilm.com)

Původně měl nový film režírovat Colin Trevorrow, ale v září roku 2017 odstoupil. O týden později byl pak za jeho náhradu oznámen právě J.J. Abrams.

Premiéra filmu byla kvůli změně režiséra o pár měsíců posunuta.

(Lucasfilm.com)

Původně měl mít nový film premiéru v květnu roku 2019. Momentálně je naplánována na prosinec 2019. V tuto chvíli není jasné, kterým směrem se bude děj filmu ubírat, ale nepřekvapilo by nás, kdyby děj přeskočil několik let do budoucnosti.

Další film je naplánován na rok 2020

(Lucasfilm.com)

Původně bylo oznámeno, že nový film bude o intergalaktickém lovci odměn jménem Boba Fett. Film měl být režírován Joshem Trankem, který se toho ale z osobních důvodů zřekl. Je tedy nejasné, o čem tento film bude a kdy vyjde. Předpokládáme ale, že kvůli pravidlu, kdy Lucasfilm vydává každý rok jeden „Star Wars“ film, vyjde právě tento v roce 2020.

Možná se dočkáme filmu o Obi-Wanu Kenobim

(Lucasfilm.com)

Podle serveru The Hollywood Reporter jsou zřejmé diskuze, týkající se nového filmu o Obi-Wanu Kenobim, ve kterém by se měl objevit herec nominovaný na Oscara – Stephen Daldry. Ewan McGregor se vyjádřil serveru Business Insider, že by se rád vrátil k roli Obi-Wana.

Kromě toho pracuje režisér filmu „The Last Jedi“ – Rian Johnson na jeho vlastní „Star Wars“ trilogii

(Lucasfilm.com)

V listopadu roku 2017 bylo oznámeno, že dostane Johnson svou vlastní „Star Wars“ trilogii,  která nebude navazovat na originální Skywalkerovu ságu.

Tvůrci seriálu „Game of Thrones“ D.B. Weiss a David Benioff budou také pracovat na jejich vlastní sérii filmů „Star Wars“

(Lucasfilm.com)

V téhle chvíli už snad každý velký režisér dostal příležitost pracovat na svém vlastním „Star Wars“ filmu. V únoru tohoto roku se dostalo na povrch, že Bernioff a Weiss napíšou a budou produkovat sérii nových „Star Wars“ filmů. Podle mnohých zpráv je již v tuhle chvíli jasné, že filmy budou odlišné od původního přiběhu Luka Skywalkera, stejně tak jako od trilogie Riana Johnsona.

To je vše…pro tuto chvíli

(Lucasfilm.com)

CEO Disney Bob Iger má pro franšízu „Star Wars“ velké plány. Jak sám říká, předmětem diskuzí je již v tuto chvíli to, co by se mohlo stát po „Episode IX“.

Na nás už je jen netrpělivě čekat, co nám nové filmy přinesou.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
59 shares

adform


Zavřít reklamu