Přehled nejlepších letních kin v Praze


Už od konce května a začátku června se můžeme těšit na spuštění poměrně velkého množství letních kin v Praze. My jsme pro vás připravili přehled těch nezajímavějších kin a spolu s nimi těch nejdůležitějších informací.

ad8
Kasárna Karlín
(Facebook.com)

V pražském Karlíně se v pátek 1. 6. 2018 otevřou brány letního kina karlínských kasáren. Prvním filmem bude Gauguin od francouzského režiséra Édouarda Deluca z roku 2017, který vypráví o nekompromisním vizionáři, který odjíždí z Paříže čerpat inspiraci na Tahiti. V červnu se můžeme také těšit na filmy jako například Tři billboardy kousek za Ebbingem, Hledá se Dory,  Budoucnost začíná nyní nebo Páni kluci.

Vstup: 80 Kč

ad9 - 320x100_1
Letní kino Zeď v MeetFactory
(Facebook.com)

Již 30. 5. 2018 odstartuje v MeetFactory letní kino filmem The Florida Project. Poté se můžeme každou středu od 21:30 těšit na další filmy, jako jsou například Je to jen konec světa, Chlapi nepláčou nebo Druhá strana naděje.

Vstup: Zdarma

Tiskárna na Vzduchu
(Facebook.com)

Sezónní kulturní klub Tiskárna na Vzduchu, ležící na kraji pražské Stromovky, pořádá velkou spoustu zajímavých událostí, divadel, koncertů, ale také promítání letního kina. Každé úterý od 21:00 si můžete vychutnat k promítaným filmům domácí limonády, pivo nebo víno.

Vstup: 60 Kč

Cross Club
(Facebook.com)

Vždy ve středu se můžeme před holešovickým klubem Cross těšit na zajímavé filmové zážitky. Pokud by kinu nepřálo počasí, promítání se přesouvá do kavárny klubu Cross.

Vstup: Zdarma

Kino Stalin
(Facebook.com)

Počínaje 31. 5. 2018 se můžeme na filmy podívat i pod letenským kyvadlem. Od 21:00 se tento čtvrtek můžeme těšit na film Nikdys nebyl režisérky Lynne Ramsey. Mezi další filmy bude v červenci patřit například Panelstory režisérky Věry Chytlové, který ohromuje znalostí lidských povah.

Vstup: Zdarma

Nákladové nádraží Žižkov
(Facebook.com)

Na nákladovém nádraží uvidíme letos velkou spoustu filmů, ale najdeme zde také množství divadelních nebo hudebních událostí a dalších kulturních zážitků.

Vstup: Zdarma/50-100 Kč

Klubovna
(Facebook.com)

Dejvická Klubovna nabízí promítání filmů každou středu na své zahradě. V srpnu se mimo jiné můžeme těšit na „Sommerkino“, které bude nabízet filmy zadarmo.

Vstup: Zdarma (Sommerkino)/30 Kč

Letní kino Regina
(Facebook.com)

Karlínské filmové léto v letním kině Regina začíná 16. 6. 2018 ve 21:30 filmem Věčně tvá nevěrná. Shlédnout zde budeme moci velké množství filmů, jako je například To; Já, Tonya; Jumanji: Vítejte v džungli nebo Dvě nevěsty a jedna svatba.

Vstup: Zdarma/30-70 Kč

Žluté lázně
(Facebook.com)

Úspěšné letní kino se vrací do podolských Žlutých lázní již v 29. 5. 2018. Letos nás čeká 24 promítání, a to každé úterý a sobotu. Uvidíme filmy jako například Thor: Ragnarok, Pařba ve Vegas, Čarodějky z Eastwicku, Podraz nebo oblíbené Pelíšky.

Vstup: Zdarma (pro držitele permanentky)/50 Kč

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
12 shares

adform


Zavřít reklamu