Fanoušci Beyoncé nejsou po jejím druhém vystoupení na festivalu Coachella nadšeni


Fanoušci zamířili na sociální sítě, aby si postěžovali na seznam skladeb, které Beyoncé předvedla, stejně tak jako na to, že její druhé vystoupení nebylo oficiálně streamováno online.

ad8
(Instagram.com)

Trvalo přesně týden, aby se nadšení proměnilo ve zklamání. Potom, co Beyoncé dominovala prvnímu víkendu festivalu Coachella, očekávali fanoušci to samé i od toho druhého. Realita však byla jiná. Beyoncé sama sobě nastavila laťku opravdu vysoko tím, co předvedla na pódiu při prvním vystoupení. Bylo jasné, že bude těžké předčít bezkonkurenčně nejlepší vystoupení celého prvního víkendu festivalu. Mnozí fanoušci jsou však zklamáni a mají pocit, že to Beyoncé ani nezkusila.

Jediný rozdíl, kterého si festivaloví návštěvníci všimli, byla změna kostýmů. Kromě toho předvedla Beyoncé totožnou show jako minulý víkend, včetně vystoupení její sestry Solange, Destiny’s Child nebo Jay-Z.

ad9 - 320x100_1
(Instagram.com)

Na internetu se objevil nespočet naštvaných, frustrovaných, ale i zábavných reakcí na „Beychella 2: Růžové pixely.“

Stejný seznam skladeb

Přestože se jednalo o koncert a v podstatě jakýkoli umělec předvádí na svých turné každý den stejnou show, lidé byli s Beyoncé nespokojeni, protože od ní očekávali víc. Diváci byli překvapeni, že Beyoncé nepředvedla kompletně novou dvouhodinovou show. Některým se může zdát logické, že se očekávala od Beyoncé změna, kterou podle nich nepřinesla. Touto změnou by se ale dalo považovat to, že veškeré kostýmy už nebyly laděny do žluta, ale do výrazné růžové barvy.

(Instagram.com)

Technické potíže

Jednou z věcí, kterých si lidé všimli, byla situace, kdy jeden ze zaměstnanců zapomněl natočit větrák na Beyoncé tak, aby jí vlály vlasy ve větru. Beyoncé to musela udělat sama.

Později se snažila zvednout svou sestru Solange a obě přitom upadly na pódium. Nazvěme to sourozenecké selhání.

Neexistující live stream

Největším problémem bylo to, že se Beyoncé a Coachella rozhodli nevysílat její druhé vystoupení živě na internetu. Mohlo to být proto, že se jednalo o stejné vystoupení, které předvedla před týdnem nebo proto, aby přiměli do budoucna více lidí ke koupi vstupenek.

Fanoušci byli zhrzeni, stejně tak jako @sweetamorhs, která na Twitteru přidala příspěvek, kde stálo:

„Beyoncé vypadá tak nádherně a my nemáme k dispozici live stream #Beychella“

Jedinou možností, kde bylo možné vidět toto vystoupení, byl živý přenos na Instagramu. Jeho kvalita byla ovšem výrazně nižší než live stream z minulého týdne. Spousta lidí reagovalo na Twitteru vtipnými příspěvky.

 

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
2 shares

adform


Zavřít reklamu