5 nejvíce fotogenických kaváren na světe


Kavárny na celém světě jsou bodem, kde se milovníci kávy každý den setkávají, diskutují, klábosí, pracují nebo studují. Jsou vhodné k tomu, abyste se zde potkali s kamarády nebo jen tak sami v klidu poseděli u šálku dobré kávy. Kavárny se v posledních letech snaží vylepšit nejen kvalitu kávy, ale také vzhled jejich prostor.

ad8

Je známe, že prostředí, ve kterém se nacházíme, dokáže ovlivnit naši náladu nebo produktivitu. Když cestujeme, rádi navštívíme krásně vypadající kavárnu, kde se budeme cítit dobře. Kavárna je místo, kde můžeme v cizí zemi zažít její kulturu, pozorovat lidi, okolí a vše dostatečně vstřebat. Pokud se ocitnete v jedné ze zemí, kde se nachází 5 nejvíce fotogenických kaváren, neměli byste je minout.

1. Unicorn Cafe: Bangkok, Thajsko

ad9 - 320x100_1

Milovníci jednorožců by si neměli nechat ujít návštěvu této barevné kavárny v Bangkoku. Můžete zde ochutnat dortíky v barvě cukrové vaty, vafle, nudle nebo milkshake, zatímco se mazlíte s plyšovými jednorožci.

(Instagram.com)

2. Cafe Organic: Bali, Indonésie

Pokud si chcete vychutnat acai bowl, která nejen dobře chutná, ale také nádherně vypadá, neváhejte navštívit Cafe Organic na Bali. Budete si zde moci vychutnat kávu v jedné z houpacích sítí a jistě vaše sledující na Instagramu potěšíte tím, jak esteticky veškeré jídlo z Cafe Organic vypadá.

(Instagram.com)
(Instagram.com)
(Instagram.com)

3. Alfred Coffee: Kalifornie, USA

„But first, coffee.“ Tento slogan najdeme právě v Alfred Coffee v Kalifornii. Mají zde neonové nápisy, zajímavé kelímky na kávu, květinovou tapetu a dostatečně dobré osvětlení, aby vaše fotografie vypadaly záviděníhodně.

(Instagram.com)
(Instagram.com)
(Instagram.com)

4) Raw Love: Tulum, Mexiko

Vypadá to, že všechny restaurace, nacházející se v tomto mexickém městě, byly stvořeny pro Instagram. Tato zdravá kavárna není výjimkou. Raw Love je moderní venkovní kavárna, kde si můžete dopřát spoustu raw veganských dobrot. Mají zde k dispozici barevné houpací sítě nebo sedačky z dřevěných kmenů.

(Instagram.com)
(Instagram.com)
(Instagram.com)

5. Peggy Porschen: Londýn, UK

Tato kavárna je v podstatě nebe pro někoho, kdo má rád sladkosti. Růžový interiér je už potom jen třešničkou na dortu. Peggy Porschen nabízí ombre dorty nebo krásně nazdobená cappuccina, které si prostě budete muset dát. Nezáleží na tom, jestli jste si jen přišli pro čerstvě upečené pečivo nebo zde například oslavujete narozeniny či výročí, tato kavárna je rozhodně připravena na to, být focena.

(Instagram.com)
(Instagram.com)
(Instagram.com)
320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
1 share

adform


Zavřít reklamu