Snímek Emoji ve filmu se stal nejhorším filmem roku 2017


(Instagram.com)

Animovaný snímek Emoji ve filmu režiséra Anthonyho Leondise ovládl filmové anticeny Zlatá malina a byl vyhlášen nejhorším filmem roku 2017.

ad8

Emoji ve filmu získal celkem čtyři Zlaté maliny – za nejhorší film, režii, scénář a filmový pár (za ten byly označeny „jakékoli dva protivné emotikony“, které se vedle sebe na filmovém plátně objevily). Za 38 let udílení těchto filmových anticen je to poprvé, co Zlatou malinu za nejhorší film získal animovaný film.

Nelichotivou cenu obdržel také herec Tom Cruise, který byl ohodnocen jako nejhorší herec za svůj výkon ve filmu Mumie. Je to již jeho druhá zlatá Malina, zatímco Oscary si i přes tři nominace zatím neodnesl žádné. Za vedlejší roli v komedii Táta je doma 2 si Zlatou malinu vysloužil Mel Gibson.

ad9 - 320x100_1

V kategorii nejhorší herečka zvítězila herečka Tyler Perry za svou roli ve filmu Bo 2! A Madea Halloween a nejhorší herečkou ve vedlejší roli se stala Kim Basiner za film Padesát odstínů temnoty.

Novinkou na letošních malinách bylo ocenění za film „tak špatný, že si ho zamilujete“, které vzniklo ve spolupráci s recenzním portálem Rotten Tomatoes a o němž hlasovali filmoví fanoušci. Získal ho snímek Pobřežní hlídka v hlavní roli s Dwaynem Johnsonem. O zbytku cen rozhodlo více než 1000 hlasujících členů Nadace Zlatá malina.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0

adform


Zavřít reklamu