Coca-Cola vypouští na trh svůj první alkoholický nápoj


(Pixabay.com)

Společnost Coca-Cola se chystá vstoupit na trh se svým vůbec prvním alkoholickým nápojem. Podle ekonomického zpravodajského deníku The Financial Times jej plánuje společnost uvést na japonském trhu. Má se jednat o japonský nápoj Chu-hi, místní destilát smíchaný s limonádou s nejčastěji citronovou nebo limetkovou příchutí.

ad8

Jorge Garduño, prezident japonské Coca-Coly, uvedl, že v kategorii nápojů s nízkým obsahem alkoholu zatím nemají na trhu zkušenost, ale považují tento krok za příležitost, jak v této oblasti, která doposud byla mimo klíčovou oblast zájmu, zaexperimentovat. Dále také dodal, že tento malý pokus se bude vztahovat pouze na malou součást trhu. Produkt bude prvním alkoholickým nápojem společnosti Coca-Cola za celou její 126 let dlouhou historii.

Společnost Coca-Cola kvůli rostoucímu trendu zdravého stravování celosvětově potýká s klesajícími tržbami. Spotřebitelé začínají dávat přednost méně sladkým alternativám, kokosové vodě či ochuceným minerálkám.  Uvidíme, jak bude tento nový alkoholický nápoj na japonském trhu úspěšný.

ad9 - 320x100_1
320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0

adform


Zavřít reklamu