Nový trailer k filmu Jurský svět: Zánik říše je tu. A vypadá pěkně děsivě


(Instagram.com)

Před třemi lety se na filmová plátna s úspěchem vrátil svět dinosaurů Stevena Spielberga Jurský svět. K jeho pokračování, které se chystá na červen 2018, vyšel nedávno nový (již druhý) filmový trailer. Ten naznačuje, že i tentokrát nás čeká slibná podívaná. Ostrov, kde se dinosauří svět nachází, je ohrožen výbuchem sopky, a tak se znovu setkáváme s Chrisem Prattem a Bryce Dallas Howard, kteří mají dinosaury před jejich vyhynutím zachránit.

ad8

První Jurský svět režiséra Colina Trevorrowa utržil celosvětově více než 1,67 miliard dolarů a zasloužil se o dramatický návrat série filmů, která započala před 14 lety úspěšným Jurským parkem Stevena Spielberga.

Nejnovější Jurský svět: Zánik říše pochází z dílny autorů Dereka Conollyho a Colina Trevorrowa, stejně jako tomu bylo u jeho předchůdce Jurského světa. Režisérem je ale tentokrát J. A. Bayon, který stojí například za filmem Sirotčinec nebo Volání netvora: Příběh života. A zatímco se první Jurský svět snažil svým stylem připodobnit klasickému spielberkovskému rukopisu, Bayon slíbil, že se nový Jurský svět bude vyznačovat mnohem temnější atmosférou. A při pohledu na nový trailer se zdá, že se mu to podařilo.

ad9 - 320x100_1
320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
204 shares

adform


Zavřít reklamu