Tvůrci Game of Thrones natočí novou sérii filmů Star Wars


(Pixabay.com)

Tvůrci úspěšného seriálu Game of Thrones David Benioff a D.B. Weiss natočí novou sérii filmů ze světa Star Wars. Oznámily to společnost Disney a Lucasfilm. Filmy se budou lišit od klasické ságy rodiny Skywalkerů i od nové trilogie Riana Johnsona, režiséra filmu Poslední z Jediů.

ad8

Podle Kathleen Kennedy, prezidentky společnosti Lucasfilm, jsou David Benioff i D.B. Weiss nejlepšími scénáristy dnešní doby: „Jejich schopnost vyprávění, práce s komplikovanými postavami i hloubkou příběhu posune Star Wars úplně novým směrem, což bude podle mě velmi vzrušující“, říká Kennedy.

(Instagram.com)

Benioff a Weiss se zasloužili o vytvoření jednoho z nejpopulárnějších seriálů televizní historie. Seriál Game of Thrones natočený podle knižní předlohy fantasy ságy George R.R. Martina si vybudoval obrovskou fanouškovskou základnu po celém světě a obdržel několik cen prestižního televizního ocenění Emmy. Závěrečná série tohoto seriálu nás čeká v roce 2019 a po jejím skončení převezmou její tvůrci jednu z největších filmových značek kinematografie – Star Wars. Zatím ale není jasné, kdy se nových filmů dočkáme.

ad9 - 320x100_1
320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
52 shares

adform


Zavřít reklamu