Výlet do obchodního centra mu vysloužil 90 000 nových odběratelů


ad8

Pro dvanáctiletého youtubera Joeyho z Los Angeles to byla normální středa. Šel si do obchodního centra pro něco sladkého, když v tom si všiml dvou osob – dívky se psem a muže, který ji natáčel.

Nejprve je nepoznal a neuvědomil si o koho jde, ale poté mu došlo, že se jedná o profesionálni youtubery, především o velmi známou YouTube hvězdu Jennu Mourey, jejíž kanál je znám pod názvem Jenna Marbles. Ta se se se svým přítelem Julienem Slomitou vydala do losangeleského obchodního centra na vánoční nákupy.

ad9 - 320x100_1

Poté, co Jenna, kterou odebírá více než 17 milionů fanoušků, ukázala záběry s malým youtuberem ve svém vlogu a do popisku videa přidala odkaz na jeho YouTube kanál, stalo se něco, o čem se malému Joeymu ani nesnilo. Z počtu 183 odběratelů se rázem stalo 90 000.

Pokud sledujete zahraniční YouTube scénu, podívejte se, že malý Joey rozhodně ví, co dělá. Jeho osobnost za kamerou je vždy usměvavá, odvážná a profesionální. Talentovaný Joey je ve videích přirozený a jak sám tvrdí, natáčení je jeden z jeho největších koníčků. „Prozatím jsem to dělal pro zábavu“, řekl, „ale nikdo neví, jestli to nepřeroste v něco většího.“

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
96 shares

adform


Zavřít reklamu