Pokračování Wonder Woman má být naprosto odlišné od prvního filmu


(Instagram.com)

Režisérka Wonder Woman Patty Jenkins v rozhovoru pro Entertainment Tonight Canada oznámila, že ve srovnání s prvním filmem bude Wonder Woman 2 úplně jiným filmem. Diváci se tak mohou těšit na úplně nový filmový zážitek.

ad8

„Vlastně pracujeme na úplně odlišném filmu, ve kterém ale budou i prvky, které jsme si zamilovali“, uvedla Jenkins a doplnila, že se jedná o zcela samostatný film a nikoli o přímé pokračování. „Pro nás to není Wonder Woman 2, pro nás to je úplně nové dobrodružství.“

Režisérka také prozradila, že by se ve filmu mohla v malé roli objevit i herečka Lynda Carter, která ztvárnila Wonder Woman v 70. letech v seriálu Wonder Woman (později byl přejmenován na The New Adventures of Wonder Woman). Lynda Carter se měla objevit už v prvním filmu, ale nakonec se to nepodařilo. Podle režisérky to bylo kvůli špatně naplánovanému časovému rozvrhu, který nefungoval. I tak se prý ale Carter stala součástí Wonder Woman rodiny a byla skvělou podporou i učitelkou.

ad9 - 320x100_1

Již dříve Jenkins odhalila, že příběh Wonder Woman 2 se bude odehrávat v Americe 80. let a možná se v něm vrátí i milovaný Steve Trevor.

První Wonder Woman je jedním z komerčně nejúspěšnějších filmů DC Extended Universe a zároveň se stal nejvýdělečnějším hraným filmem, který režírovala žena. Na největším webovém agregátoru filmových recenzí Rotten Tomatoes má od filmových kritiků hodnocení 92%.

Na to, zda bude film Wonder Woman 2 úspěšný stejně jako jeho předchůdce, si budeme muset ještě chvíli počkat. Do kin by měl jít 1. listopadu 2019.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
135 shares

adform


Zavřít reklamu