Top 10 nejsledovanějších účtů na Instagramu


Instagram se v poslední době začíná těšit skoro větší oblibě než Facebook a počet jeho uživatelů stále roste. Tato snadno ovladatelná a dostupná aplikace umožňuje zachycovat každodenní zážitky a sdílet je s celým světem a zároveň sledovat příspěvky nejen svých známých a přátel, ale také nejrůznějších světových osobností a hvězd. Pojďme se podívat, které instagramové účty jsou nejvíce populární.

ad8
10. Justin Bieber
(instagram.com)

Sledující: 93,6 milionů
Sleduje: 71

Desátým nejsledovanějším účtem je Instagram Justina Biebera, kterého většina lidí buď miluje, nebo nenávidí. Žebříčky ukazují, že se jedná nejen o jednoho z nejprodávanějších hudebních umělců všech dob, ale také o druhou nejsledovanější osobnost na Twitteru (hned po Katy Perry). Na druhou stranu je tu ještě jedno negativní prvenství – jeho videoklip k písni Baby má aktuálně nejvíce dislajků na YouTube.

ad9 - 320x100_1
9. Dwayne „The Rock“ Johnson
(instagram.com)

Sledující: 95,8 milionů
Sleduje: 187

Tento herec je původně velmi úspěšným profesionálním wrestlerem a ve filmovém průmyslu se proslavil hlavně kvůli své významné roli v sérii filmů Rychle a zběsile. Hrál i v některých filmech pro děti a brzy se představí také v pokračování dobrodružného filmu Jumanji.

8. Kylie Jenner
(instagram.com)

Sledující: 99,3 milionů
Sleduje: 152

Kylie Jenner je nejmladší z rodiny Kardashianů a z velké části ji proslavila televizní reality show Držte krok s Kardashians (Keeping Up with the Kardashians). Dnes je významnou modelkou a podnikatelkou v kosmetickém průmyslu. Na jejím instagramu naleznete hlavně fotky jí samotné a také fotky jejich vlastních kosmetických produktů.

7. Kim Kardashian
(instagram.com)

Sledující: 104 milionů
Sleduje: 110

Slávu si tato hvězda vysloužila zajímavou cestou. Nejprve přilákala pozornost díky svému přátelství s Paris Hilton a poté se do povědomí širší veřejnosti dostala hlavně kvůli úniku svého soukromého erotického videa s jejím tehdejším přítelem rapperem Rayem J. Nikoho asi nepřekvapí, že její instagramový účet je plný fotek jejich oblých křivek.

6. Taylor Swift
(instagram.com)

Sledující: 104 milionů
Sleduje: 0

Tuto pěveckou hvězdu je asi zbytečné představovat. Taylor Swift začala svou kariéru country hudbou, ale s postupem času se posunula do popové polohy, přičemž za dobu své kariéry získala již nespočet hudebních a uměleckých ocenění. Proměnou prošla nejen její hudební tvorba, ale i její Instagram. V dubnu roku 2017 totiž smazala všechny své dosavadní příspěvky, aby přilákala pozornost na její nové album a jeho pilotní singl. Tato strategie se vyplatila, protože od té doby se počet jejích sledujících masivně zvýšil.

5. Beyoncé
(instagram.com)

Sledující: 108 milionů
Sleduje: 0

Beyoncé Knowles-Carter je další slavnou popovou zpěvačkou. Proslavilo jí účinkování v úspěšné dívčí hudební skupině Destiny’s Child a její popularita ještě více vzrostla během její sólové dráhy. Stejně jako u mnoha dalších celebrit se většina příspěvků Beyoncé skládá z fotek jí samotné.

4. Cristiano Ronaldo
(instagram.com)

Sledující: 115 milionů
Sleduje: 387

Do Top 10 nejsledovanějších účtů na instagramu se dostal také tento významný sportovec, který je považován za jednoho z nejlepších fotbalových hráčů světa a který má na kontě několik fotbalových rekordů a ocenění. Na jeho Instagramu najdete nejen snímky související s jeho sportem, ale také záběry z každodenního života tohoto sportovce.

3. Ariana Grande
(instagram.com)

Sledující: 115 milionů
Sleduje: 1 330

Ariana Grande, která svou kariéru herečky vyměnila za kariéru zpěvačky, uspěla především v roce 2013 díky svému debutovému albu Yours Truly. Zpěvačka získala mnoho hudebních ocenění a její hudební videoklipy jsou jedněmi z nejsledovanějších videí vůbec.

2. Selena Gomez
(instagram.com)

Sledující: 129 milionů
Sleduje: 302

Příběh Seleny Gomez se příliš neliší od toho Ariany Grande. Svou kariéru začínala jako herečka a stejně jako Grande v roce 2013 vydala svou první sólovou desku, a zahájila tak svou pěveckou kariéru. I ona prodala miliony desek a získala několik významných ocenění. Kromě toho má také svou značku vlastních parfémů.

1. Instagram
(instagram.com)

Sledující: 227 millionů
Sleduje: 196

Ano, nejsledovanějším instagramovým účtem je Instagram sám. Má skoro o 100 milionů více sledujících než druhý nejsledovanější účet Seleny Gomez. Tento účet funguje jako sbírka toho nejlepšího ze světa Instagramu a upozorňuje na ta nejlepší videa a fotky z celého světa.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
49 shares

adform


Zavřít reklamu