7 neuvěřitelných výhod, kterým se těší zaměstnanci Googlu


Google je svými zaměstnaneckými benefity vyhlášený po celém světě a zdá se, že nasazuje všechny možné páky, aby do své firmy přilákal ty nejlepší talenty. Současní i bývalí zaměstnanci Googlu se na stránce Glassdoor, kde se lidé svěřují se svými zkušenostmi s nejrůznějšími firmami, vyjádřili ke svým nejoblíbenějším benefitům. Pochvalovali si všechno možné od postoje firmy k mateřské dovolené až po tuny jídla zdarma, které v práci dostávají.

ad8

Podívejte se na sedm zaměstnaneckých výhod, které činí z Google zaměstnavatele číslo jedna.

1) První rok mají inženýři 15 dní placeného volna, přičemž po třech letech je to 20 dní a po pěti letech dokonce 25 dní. Kromě toho si kdokoli může kdykoli vzít neplacenou tříměsíční dovolenou.
(Pixabay.com)
2) Matkám Google platí mateřskou po dobu 22 týdnu a nezapomíná ani na otce a adoptivní rodiče, kteří mají 7 – 12 týdnů placené dovolené. Tak může jít na rodičovskou kdokoliv z týmu a je to vnímáno jako normální a v pořádku.

ad9 - 320x100_1

(Pixabay.com)

3) Zaměstnanci Googlu dostávají v kanceláři zdarma nejrůznější druhy jídla, které je podle nich zdravé, chutné a na stejné úrovni jako pokrmy z nejlepších restaurací v New Yorku.

(Pixabay.com)

4) V pátek si kromě toho mohou zdarma pochutnat i na pivu nebo vínu.
(Pixabay.com)
5) V některých kancelářích si mohou zaměstnanci také zacvičit, protože v nich mají posilovny.

(Pixabay.com)

6) Problémem není ani vzít si do práce svého domácího mazlíčka.
(Pixabay.com)
7) A Google nezapomíná ani na pozůstalé. Po smrti zaměstnance Googlu pobírá jejich partner či partnerka po dobu deseti let polovinu jeho měsíční mzdy.

(Pixabay.com) 

 

 

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
4 shares

adform


Zavřít reklamu