Nejdivnější zaměstnání světa, která vydělávají velké peníze


Máte někdy pocit, že po vás zaměstnavatel chce v práci opravdu divné věci? Až si přečtete za jakou práci jsou někteří lidé placeni, možná vás to uklidní. Podívejte se, za co všechno mohou být lidé v tomto světě placeni.

ad8

1. Čichač papírových ubrousků a kapesníčků

Ano skutečně existuje člověk, který očichává papírové ubrousky a zkouší, jestli jsou bez zápachu. A ano, skutečně za to dostává zaplaceno.

Výdělek: 52 000 dolarů za rok

ad9 - 320x100_1

2. Zkoušeč postelí

(Pixabay.com)

Nejen firmy vyrábějící postele a matrace, ale i hotely si najímají člověka, který zkouší, zda jsou postele dostatečně pohodlné. Doslova snová práce.

Výdělek: 40 000 – 425 000 dolarů za rok.

3. Ochutnavač psího žřádla

Ať už milujete svého mazlíčka jakkoliv, o jídlo se s ním asi nedělíte. Ale možná kdyby vám za to bylo zaplaceno jako ochutnavači psího žřádla… Tito lidé zkouší jak chuť, tak barvu a vůni potravy pro domácí mazlíčky.

Výdělek: 40 000 dolarů za rok.

4. Testovač sexuálních hraček a pomůcek

(Pixabay.com)

Tak tomu říkáme práce, která vás maximálně uspokojí. Někdo zkrátka musí tyto pomůcky před tím, než jdou do prodeje, vyzkoušet.

Výdělek: 30 000 – 50 000 dolarů za rok.

5. Ochutnavač bizarních jídel

Přemýšleli jste někdy, kdo vlastně rozhoduje o tom, jak moc velké nechutnosti mohou účastníci soutěží typu Faktor strachu pozřít, aby to pro ně bylo bezpečné? Je to ten, kdo to předtím vyzkouší! Tito lidé jsou placeni za ochutnávání potravin jako jsou šváby, pavouci, červy a další podobné bizarnosti.

Výdělek: 300 000 dolarů za rok.

6. Profesionální „mazlič“

(Pixabay.com)

Protože se v dnešním přetechnizovaném světě plném vztahů na sociálních sítích začínají zvyšovat pocity samoty a deprese, vzniklo povolání, jehož úkolem je zajistit lidský dotek – objímání, mazlení a utěšování.

Výdělek: 60 dolarů za hodinu.

7. Kontrolor kanalizace

Tato práce již není tak příjemná. Zahrnuje kontrolu odpadního potrubí a odstraňování překážek v kanálech plných  krys.

Výdělek: 40 000 – 75 000 dolarů za rok.

8. Čichač obličejů

(Pixabay.com)

Tato profese spočívá v očichávání tváří a obličejů lidí, kteří předtím použili nějakou pleťovou kosmetiku. Kosmetické společnosti za tuto jednoduchou práci platí neuvěřitelné peníze.

Výdělek: 30 000 – 40 000 dolarů za rok.

9. Testovač tobogánů

Jestli milujete zábavu a cestování, toto bude ideální práce pro vás. Spočívá totiž v cestování po celém světě a ve zkoušení vodních atrakcí a tobogánů v luxusních hotelových střediscích. Vy si jen užíváte a zaznamenáváte si, jak moc jste se bavili.

Výdělek: 40 000 dolarů za rok.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
23 shares

adform


Zavřít reklamu