O čem muži a ženy nejvíce lžou na svých seznamkových profilech


(Pixabay.com)

Je zřejmé, že většina lidí na svých sociálních profilech prezentuje své nejlepší fotografie a většinou o sobě i tak trochu přehání. Ani v internetových seznamkách tomu není jinak. Aby si u potenciálních partnerů a partnerek ženy a muži zajistili úspěch, často na nich o sobě lžou. To potom ale vede spíše k pravému opaku – neúspěchu a zklamání.

ad8

Expertka na seznamování Louanne Ward zveřejnila nejobvyklejší lži na seznamkových profilech a tipy, jak je odhalit.

Výška a váha nebo tělesné proporce
(pixabay.com)

Výška je jednou z nejobvyklejších lží, obzvláště u mužů. Ti si prý na svých profilech přidávají v průměru až 8 centimetrů. Naproti tomu u žen bývá nejvíce lživou zprávou informace o jejich váze. Často si ubírají až 5 kilo. Dále lidé nejvíce lžou o svých tělesných proporcích, kdy se za frází „mám průměrnou atletickou postavu“ skrývá spíše věta „ve skutečnosti jsem necvičil už roky, ale pořád se vejdu do stejného oblečení jako dřív.“

ad9 - 320x100_1
Věk
(pixabay.com)

Není asi překvapivé, že o svém věku lžou nejvíce ženy. Je to pravděpodobně proto, že u mužů není vyšší věk vnímán jako takový problém. Naproti tomu u žen se předpokládá, že je ve starším věku nikdo nebude chtít. Expertka na seznamování radí, že než abyste o svém věku lhali, je lepší tuto informaci spíše neuvádět. Jakákoliv lež se vám totiž vrátí a bude mít negativní dopad.

Životní styl
(pixabay.com)

Mnoho single lidí si o svém životním stylu raději vymýšlí, než aby prozradili, jak vlastně žijí ve skutečnosti. Pokud máte ve svém profilu uvedeno, že milujete hraní tenisu, ale hráli jste ho naposledy na základní škole, dejte to raději pryč. Již to není součástí vašeho života a kdyby vás oslovil nějaký tenista, mohli byste se dostat do velmi nepříjemné situace. Když navíc budete lhát o svém životním stylu, můžete zaujmout někoho, kdo se k vám vůbec nehodí, čímž akorát ztratíte čas.

Práce a finanční příjem
(pixabay.com)

Další věcí, o které mají muži a ženy tendenci lhát je jejich práce a finance. Tyto informace se ale dříve nebo později stejně provalí, takže lhát o svém zaměstnání nemá smysl.

Jak tyto lži odhalit?

Expertka na seznamován radí, abyste se podívali na to, jak jsou jednotlivé věty sestaveny. Pokud jsou na profilech věty typu: „Žiji tady a tady, jsem fit a aktivní osoba apod.“ a následně je tam: „záliby: cestování, příroda apod.“ je to znakem toho, že něco možná není v pořádku. Jakmile se totiž nejedná o souvislé věty, může to indikovat lživé informace. Když někdo naopak napíše „Miluji cestování“, obvykle to znamená, že cestování nejen miluje, ale že ho i skutečně praktikuje.

Nejlepší radou na závěr je být na svých profilech upřímný a autentický, protože čím více budete lhát, tím více se vám to vymstí.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
2 shares

adform


Zavřít reklamu