Tvůrci Game of Thrones natočí více závěrů seriálu


(instagram.com)

Osmá série seriálu Game of Thrones se již za pár týdnu začne natáčet. Po letošních několika únicích se však tvůrci rozhodli své diváky přelstít a natočit několik různých závěrů seriálu, aby fanoušky maximálně zmátli.

ad8

Není to jen kvůli zvědavým turistům, kteří se na místech natáčení ve Španělsku a Severním Irsku snaží během natáčení zachytit vývoj děje, ale také (a především) kvůli zmíněnému letošnímu roku, kdy se stalo to, že jeden z členů produkce, který měl přístup ke scénářům jednotlivých dílů, vyzradil na redditu důležité záplekty příběhu. Skoro každý významný detail sedmé série unikl a ti, kdo tyto spoilery četli byli šokováni tím, že by někdo mohl být tak neprofesionální a porušit dohodu o mlčenlivosti. S postupem času se ale prozrazené detaily potvrzovaly a již nešlo předstírat, že tyto uniklé informace nejsou pravdivé.

Naštěstí se zdá, že tyto uniklé informace zůstaly hlavně mezi úzkým okruhem lidí na internetu. I tak se ale Casey Bloys z HBO nechal slyšet, že tvůrci seriálu mají v úmyslu natočit více verzí, aby nikdo nevěděl, co se opravdu stane. Nikdo z produkce nebude vědět, jak to ve skutečnosti dopadne a s každým závěrem seriálu bude nakládáno, jako by byl skutečný. Takže i kdyby někdo z týmu vyzradil něco na internetu, nebude jisté, zda se jedná o pravdivou informaci.

ad9 - 320x100_1

Záměr natočit více konců Game of Thrones také vysvětluje, proč bude jeho natáčení trvat déle, než se původně plánovalo. Podle některých hlasů je tento plán také výborným způsobem, jak prodat co nejvíce DVD, na kterých jistě budou jako extra přílohy přidány tyto falešné konce.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
21 shares

adform


Zavřít reklamu