Tady je pravý důvod toho, proč spolu Cersei a Bronn z Game of Thrones nejsou v žádné společné scéně.


(Instagram.com)

Poslední série seriálu Game of Thrones s sebou přinesla i řadu fanouškovských teorií o tom, proč se spolu Cersei Lannister a Bronn z Černovody nikdy neobjevují v žádné společné scéně.

ad8

V sedmé epizodě se předtím, než se na scéně objeví Cersei Lannister, kterou zvárňuje herečka Lena Headey, rozhodne Bronn v podání herce Jeroma Flynna odejít s panošem Tyriona Lannistera Podrickem na pivo. Když tedy Cersei vstoupí na nádvoří, Bronna nikde nevidíme, což vedlo fanoušky k nejrůznějším spekulacím a teoriím.

Důvod je ale prostý – může za to jejich soukromý život. Uvedl to deník Telegraph. Lena a Jerome spolu totiž dříve randili a zjevně to nedopadlo dobře. Jeden ze členů štábu deníku prozradil, že spolu herec s herečkou nemluví, natož aby spolu dokázali vydržet v jedné místnosti: „Je to škoda, protože to jednu chvíli vypadalo, že se jejich vztah zlepšil. V současné době se ale pořád drží od sebe.“

ad9 - 320x100_1

Jestli se vztahy Jeroma Flynna a Leny Headey do začátku osmé série zlepší, je zatím ve hvězdách. Dozvíme se to v roce 2019, kdy by měla být osmá série Game of Thrones uvedena.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0

adform


Zavřít reklamu