6 skvělých podzimních filmů, na které musíte do kina


Kingsman: Zlatý kruh (Kingsman: The Golden Circle)

V kinech od 22. září

ad8

Rok 2017 patří k jednomu z nejlepších ročníků co se týče filmů o superhrdinech a vypadá to, že stále ještě nekončíme. Režisér Matthew Vaughn je zpět se svým pokračováním překvapivě dobré parodie na James Bonda, ve kterém se hlavní hrdinové Eggsy (Taron Egerton) a Merlin (Mark Stroong) spojí se svým americkým protějškem, organizací Statesmen, aby čelili novým překážkám.

 

Sněhulák (The Snowman)

V kinech od 20. října

ad9 - 320x100_1

V tuto chvíli bychom snad sledovali herce Michaela Fassbendera v čemkoli – i v příběhu o náladovém sériovém vrahovi. Ve Sněhulákovi hraje detektiva jménem Harry Hole, muže zapojeného do vyšetřování případu nevysvětlitelného zmizení jedné oběti, kde má hlavní podezřelý  pravděpodobně vazby na desítky let staré případy.

 

Liga spravedlnosti (League of justice)

V kinech od 17. listopadu

Věk hrdinů je zpět – Batman (Ben Affleck) a Wonder Woman (Gal Gadot) dávají dohromady Ligu spravedlnosti. Otázkou je, zda toto spojení superhrdinů může stavět na síle filmu Wonder Woman, který jsme mohli vidět letos v létě, nebo zda před sebou máme dalšího Batmana vs Supermana.

 

Thor: Ragnarok

V kinech od 3. listopadu

Tento rok byl výborný také pro Marvel Studio a zdá se, že to nejlepší si tato filmová společnost nechává nakonec. Film v hlavní roli s Chrisem Hemsworthem představuje Thora, který na cestě galaxií bojuje s Hulkem (Mark Ruffalo) v gladiátorské aréně a snaží se navrátit domů, aby zabránil bohyni smrti Hele (Cate Blanchett) zničit Asgard.

 

To (It)

V kinech od 8. září

Film Temná věž Stephena Kinga nebyl úplně tím, co jsme očekávali, ale možná mu tento horor napraví reputaci. Ve filmu se představi Bill Skarsgård jako démonicky klaun Pennywise z kanálu, který si libuje v unášení děti a zaměřuje se hlavně na mladší verzi skupiny „Losers Club“.

 

Jigsaw

V kinech od 26. září

Hororová série Saw si dala na pár let pauzu, ale doufáme, že se tímto svým pokračováním navrátí se stejnou slávou a úspěchem. Film Jigsaw přináší nového hrou posedlého sériového šílence, který může, ale nemusí být spojen s údajně mrtvým zabijákem Jigsawem.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
119 shares

adform


Zavřít reklamu