7 strašidelných míst, o kterých jste nejspíše nikdy neslyšeli, ale zaručeně vás vyděsí


Hotel Provincial – New Orleans

ad8

Podle turistického průvodce byla tato budova v době americké občanské války místním lazaretem, což je prý v ovzduší tohoto hotelu cítit dodnes. Podle některých turistů se zde v        noci třesou postele a někteří zde viděli i duchy.

(Instagram.com)
Les Hoia Baciu – Cluj-Napoca, Rumunsko

Tento transylvánský les hrůzy mnoho lidí nazývá nejstrašidelnějším lesem na světě. Je to hlavně kvůli podivně vypadajícím stromům, příběhům o mimozemšťanech a místním duchům, kteří prý chrání své území. Také se říká, že kdo sem vkročí, již neodejde.

ad9 - 320x100_1
(Instagram.com)
Pluckely Village – Ashford District, Ken, Anglie

Toto místo je údajně nejstrašidelnějším místem v celé Anglii. Můžete zde prý narazit na ducha muže, který se zde zasebevraždil nebo na ženu z viktoriánské éry. Kromě toho se zde nachází tzv. „ječící les“, ze kterého se prý v noci linou výkřiky podivných hlasů.

(Instagram.com)
Šanghajské tunely – Portland, Oregon

Tento tajemný podzemní systém chodeb je opředen legendami o drogových doupětech, nelegálním gamblingu a dalších zločinech z minulosti. A ani zde prý není přítomnost duchů výjimkou.

(Instagram.com)
Hřbitov Myrtle Hill – Memphis, Michigan

O tomto hřbitově se tvrdí, že je jedním z nejstrašidelnějších hřbitovů vůbec. Je to hlavně kvůli tomuto náhrobku, kterému se říká „křišťálová koule“. Podle některých návštěvníků se v ní totiž odráží cizí děsivé tváře.

(Instagram.com)
Third Bridge/Ghost Bridge – Aurora, Kolorado

Tato cesta vede uprostřed ničeho a říká se, že se zde odehrál velký masakr domorodých Američanů. Když tudy v noci projíždíte, můžete prý slyšet strašidelný tlukot jejich bubnů.

(Instagram.com)
Letchworth Village – Haverstraw, New York

Série těchto starých opuštěných budov chtěla být „modelovým příkladem léčebny mentálně a duševně postižených“. Jak ale můžete vidět, stal se z ní spíše pravý opak.

(Instagram.com)
320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
1 share

adform


Zavřít reklamu