Na internet možná unikne i poslední díl Game of Thrones


(instagram.com)

Po tom, co byl před několika dny předčasně zveřejněn šestý díl sedmé série Game of Thrones „Beyond The Wall“, je pravděpodobné, že brzy unikne i její závěrečná epizoda. Hackeři totiž údajně kontaktovali mediální společnost Mashable a pohrozili jejím zveřejněním.

ad8

Zatímco za únikem čtvrté epizody „Spoils of War“, která také byla zveřejněna před svým oficiálním uvedením, stála společnost Star India, jejíž vodoznak se v epizodě objevil, nedávný únik dílu číslo 6 zavinila španělská HBO.

Podle posledních informací teď ale kontaktovali HBO hackeři, kteří společnost vyzvali, aby zdokonalila zabezpečení svých dat. Také pohrozili, že mají seznam uživatelů a hesel k účtům HBO na sociálních sítí a že jsou připraveni zveřejnit i finální epizodu poslední série.

ad9 - 320x100_1

Říká se, že hackeři HBO požadují výkupné 6,5 milionu dolarů v online měně Bitcoin za 1,5 terabytu ukradených informací, ale mluvčí HBO to popírá: „Nekomunikujeme s žádným hackerem a nemáme v plánu reagovat pokaždé, když někdo zveřejní nějakou podobnou informaci.“

Oficiální trailer zatím nepojmenovaného posledního dílu 7. série jsme již viděli a vypadá to, že se máme na co těšit. Zdá se totiž, že se v 81 minut dlouhém dílu dočkáme nejočekávanějšího boje v historii celého seriálu.

Těšíte se?

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
71 shares

adform


Zavřít reklamu