14 úžasných Starbucks nápojů z celého světa


V souvislosti s lokálními trhy nabízí Starbucks na celém světě velmi různorodé nápoje. Vybrali jsme ty nejchutnější a nejzajímavější:

ad8
1. Sakura blossom cream latte – Japonsko
(Starbucks)

Tuto limitovanou edici růžových nápojů uvádí Starbucks s příchodem jara a je stejně úchvatná jako pro toto období typické květy sakury. Jedná se o smetanový nápoj smíchaný se sirupem z třešňových okvětních plátků, kondenzovaného mléka a bíle fazolové pasty.

2. Caramel Coffee Jelly Frappuccino – Velká Británie
(Starbucks)

Tento drink připomínající bubble tea se skládá z kávového želé a karamelového frappuccina smíchaného s mlékem, kávou a ledem. Sladkou tečku pak tvoří našlehaná smetana s karamelovým toppingem.

ad9 - 320x100_1
3. Matcha espresso infusion drink – Asia
(Starbucks)

Tento kříženec matcha čaje a kávy kombinuje espresso, mléko a zelený prášek matcha. Už jen kvůli barevnému efektu to prostě chcete.

4. Butterscotch Brûlée Latte – Velká Británie
(Starbucks)

Varianta tohoto nápoje je dostupná skoro v každém Sturbucksu. V Británii je to Butterscotch Brûlée Latte a ve zbytku Evropy, na Středním východě a v Africe se mu říká Creamy Caramel Latte. Ve všech případech je vyroben z espreessa a karamelu a je vynikající.

5. Churro Frappuccino – Latinská Amerika
(Starbucks)

Tento nápoj je variantou klasického latinskoamerického dezertu. Obsahuje skořicový cukr a bílý moka sirup. Na vrchu je posypaný špetkou skořice.

6. Acai Mixed Berry Yogurt Frappuccino – Asie
(Starbucks)

Nabízet jogurtové frappuccino je skvělým obchodním trikem, protože nutí zákazníky myslet si, že si objednávají něco zdravého. Tento nápoj je vyroben z jogurtu s příchutí acai, ovocných perliček a smetanové šlehačky.

7. Chocolatey banana cocoa drink – Japonsko
(Starbucks)

Jedná se v zásadě o čokoládovo banánový milkshake. Můžete si ho objednat teplý nebo studený a skládá se z čokolády, šlehačky a banánového piškotu. Je politý čokoládovou polevou a posypaný kousky opečeného banánu.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
5 shares

adform


Zavřít reklamu