V New Yorku se již brzy objeví pop-up, který oslaví 25. výročí oblíbeného seriálu Přátelé


(Warner Bros. Television Group)

Fanoušci seriálu Přátelé budou mít šanci oslavit jeho 25. výročí tím, že se ocitnou v kopii všech důležitých míst v pop-upu v srdci Manhattanu.

ad8

Friends25 je prostor, který nabídne fanouškům šanci prozkoumat seriál a zachytit vše na fotkách za pomocí kopií míst, kde se seriál odehrával, stejně tak jako propriet a kostýmů. Na hlavu si můžete nasadit krocana, podíváte se kukátkem na fialových dveřích bytu Moniky a Rachel, budete relaxovat na křesle Joeyho a Chandlera, když vás unaví hra stolního fotbálku. Zúčastnit se budete moci i slavné scény, kdy se Ross, Chandler a Rachel snažili dostat gauč do Rossova bytu zatočeným schodištěm. Naučíte se nejlepší Moničiny tipy na uklízení a obklopíte se oblíbenými věcmi Phoebe před tím, než zamíříte do kavárny Central Perk, kde se můžete vyfotit na ikonickém oranžovém gauči.

(Warner Bros. Television Group)

Samozřejmě se ale za nostalgii platí. Lístek stojí 29,5 USD. Budova bude otevřena od 10 ráno do 10 večer, 7 dní v týdnu.

ad9 - 320x100_1

Lístky se začnou prodávat 2.8. exkluzivně na http://www.friends25pop.com/.

První den, kdy bude otevřeno pro veřejnost je naplánovaný na 7. 9. a věnován bude pouze zákazníkům společnosti AT&T, kteří mohou dokonce získat lístky zadarmo skrze zákaznický program.  Pop-up bude otevřen do 6. 10. 2019.

Letenky do New Yorku jsou v posledních letech čím dál tím více dostupné, proto by návštěva pop-upu jistě stála za zvážení.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0

adform


Zavřít reklamu