Nejoblíbenější seriál devadesátek se vrací na televizní obrazovky. Beverly Hills 90210 se dočká netradičního comebacku


(Fox Network)

Kdo nesledoval v devadesátých letech osudy Brandona, Kelly, Dylana, Donny, Brendy, Steva, Andrey a Davida, jako by nebyl. Americký seriál o losangeleské zlaté mládeži Beverly Hills 90210 se stal kultovním. Fanoušky proto jistě potěší zpráva, že se seriál letos dočká po 20 letech pokračování.

ad8

Nebude se ovšem jednat o pokračování v pravém slova smyslu. Herci v novém seriálu s názvem BH90210 nebudou hrát své postavy, nýbrž sami sebe. Fiktivní komediální dokument, jak tento počin nazývají tvůrci, bude mapovat životy hlavních představitelů poté, co původní seriál skončil. Ačkoliv je účinkování v jednom z nejpopulárnějších seriálů všech dob dávno za nimi, není dne, kdy by si na něj nevzpomněli. Parta herců se proto rozhodne společně vyrazit za producenty a přemluvit je, aby úspěšný seriál oživili. Jak se jim to podaří, to uvidíme v šestidílném seriálu, jehož první díl odvysílá televizní stanice FOX 7.srpna.

(Fox Network)

Do seriálu se vrátí kompletní obsazení, kromě představitele Dylana McKaye. Herec Luke Perry krátce poté, co byl v únoru televizní stanicí oznámen comeback, zemřel na následky mozkové mrtvici. Seriál tak bude i jakousi vzpomínkou na oblíbeného herce.

ad9 - 320x100_1
320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0

adform


Zavřít reklamu