Muž, prodělávající přeměnu pohlaví, porodil syna


Ještě než stihl Wyley Simpson dokončit kompletní přeměnu z ženy na muže, přišla mu do života nečekaná zpráva. Wyley se svým přítelem otěhotněl a ve svém částečně mužském těle donosil zdravého syna.

ad8

Osmadvacetiletý Američan Wyley měl před sebou poslední fázi přeměny. Během sedmiletého procesu si nechal odstranit poprsí, hormonální léčbou postupně ukončoval menstruační cyklus a plánoval i odstranění ženských genitálií právě ve chvíli, kdy s přítelem po nechráněném sexu došlo k otěhotnění. Doktoři tento jev nedokázali pochopit, vzhledem k tomu, že Wyley v té době už téměř nemenstruoval, tudíž šance na početí byla minimální. 

Ačkoliv byli oba muži z neplánovaného těhotenství v šoku a z důvodu hormonální léčby měli o zdraví plodu strach, nakonec porod proběhl v pořádku a partneři se nyní těší ze syna Rowana, kterého považují za zázrak. Další dítě už však neplánují, protože Wyleyho čeká v nejbližší době dokončení kompletní přeměny, tedy odstranění ženských genitálií a vymodelování penisu. Muž by si navíc nechtěl projít znovu tím, čím si procházel celých devět měsíců. Okolí ho odsuzovalo a nedokázalo přijmout skutečnost, že dítě nosí ve svém břiše muž. Musel si tak vytrpět množství posměšků i nenávistných narážek. S partnerem by se ovšem nebránili v budoucnu adopci, aby svoji šťastnou rodinu rozšířili o dalšího člena.

ad9 - 320x100_1
320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
84 shares

adform


Zavřít reklamu