KFC zaujalo svíčkou s vůní omáčky. Jaké další neobvyklé druhy najdete na trhu?


(Thisisinsider.com)

Někdo tu vůni prostě miluje. Vstoupí do KFC a už ví, že se prostě dobře nají a udělá si pohodu. Někteří fanoušci proklatě dobrého kuřete si nyní mohli podobnou atmosféru vykouzlit i doma. Společnost KFC totiž uvedla na trh limitovanou edici lehce bizarní svíčky s vůní připomínající omáčku ke kuřeti. Svíčky byly vyrobeny pouze v určitém množství jako výhra v lednové soutěži pro britský trh.

ad8

 

Nápad s neobvyklou vůní svíčky není však novinka, KFC už v minulosti nabízela vůni připomínající smažené kuře, např. na Novém Zélandu. Nicméně o produkty byl vzhledem k jejich inovativnosti obrovský zájem. Českému trhu se prozatím tyto akce vyhýbají.

Další vůně, o kterých se vám nejspíš ani nezdálo

ad9 - 320x100_1
(Pixabay.com)

Když zajdeme do klasického obchodu, nejpodivnější nápis na svíčce, který asi najdete je „čistá bavlna“. A i po chvíli přemýšlení je tahle vůně čerstvě vypraného prádla vlastně v domácnosti běžná. Pokud byste však chtěli na návštěvu přinést opravdu osobní dárek, zabalený v klasickém gestu „tady jsme přinesli alespoň svíčku“, koukněte, na co se dá přijít.

Svíčky, které voní po knihách

(Frostbeardstudio.com)

Někdo rád vůni v řetězcích rychlého občerstvení, někdo zase miluje vůni knihkupectví nebo nově koupené knihy, kterou si právě přinesl domů. Pokud je toto případ vašich přátel, pátrejte např. u značky Frostbeard Studio, která postupně uvedla hned několik svíček inspirovaných knihami. K nim patří vůně starých knih, již zmíněného knihkupectví, knih ve sklepě a také Oxford Library.

Pro milovníky vína

(Curiousexperience.com)

Ti, co rádi doma popíjí víno, nezřídka u toho zapálí právě svíčku. Tuhle kombinaci se pokusila spojit značka Rewined Candles, která jednotlivé druhy pojmenovala přesně tak, abyste se v tom bez potíží vyznali. Cabernet, Chardonnay, Pinot Grigio, Pinot Noir nebo Riesling.

A co vy? Narazili jste už někde na svíčku, která by byla přesně pro vás?

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
27 shares

adform


Zavřít reklamu