V americké Arizoně porodila žena, která byla 14 let v kómatu


(ABC 15 Arizona)

CEO arizonského ošetřovatelského domu rezignoval potom, co jedna z jejich pacientek porodila dítě po 14 letech ve vegetativním stavu.

ad8

Nejmenovaná žena byla pacientkou zařízení „Hacienda Healthcare Skiled Nursing Facility“ v arizonském Phoenixu potom, co se téměř utopila. Nehoda ji zanechala v kómatu.

(CBS 3 News)

Všechno aktuálně ukazuje na to, že došlo ke znásilnění pacientky. Reportérka televizních novin na kanálu CBS řekla, že žena byla znásilněna několikrát.

ad9 - 320x100_1

Žena porodila 29.12.2018 v domově chlapce potom, co ji zaměstnanci slyšeli sténat. Nikdo v tu chvíli ale nevěděl, co se s ní děje. Spousta detailů zůstává v tuto chvíli stále zahalena tajemstvím. Je však jasné, že policie bude tento případ zkoumat dále jako znásilnění.

(ABC 15 Arizona)

Lidé žijící v zařízeních jako je Hacienda jsou často opravdu zranitelní. Nemohou komunikovat, natož dát souhlas k jakémukoli fyzickému aktu. Běžné je, že se pacienti setkávají s méně extrémními útoky. Konkrétně Hacienda byla už v minulosti vyšetřována pro jiné případy nevhodného chování zaměstnanců. Ve svém prohlášení uvedl odstupující CEO, že přijímá za děsivou situaci veškerou zodpovědnost. Sdělil také, že všichni zaměstnanci Haciendy jsou touto událostí zničeni.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
4 shares

adform


Zavřít reklamu