Animované filmy, které se v roce 2019 dočkají pokračování


(Fandimefilmu.cz)

V roce 2019 se máme rozhodně na co těšit, některé z oblíbených animovaných filmů se totiž dočkají zcela jistě pokračování. Pokud jste si nějaký film oblíbili, koukněte do našeho přehledu, jestli náhodou v něm nenajdete trailer k novému dílu.

ad8

Jak vycvičit draka 3

Na únor si v diáři poznamenejte, že se neobejdete bez poslední z řady filmů Jak vycvičit draka. Tvůrci avizují třetí díl jako poslední ze série příběhů o dracích a Vikinzích. V centru dramatického dění můžete opět očekávat Škyťáka společně s jeho drakem Bezzubkou.

ad9 - 320x100_1

 

LEGO příběh 2

Další položka na únor – to se prostě nudit nebudete. Podle serveru csfd.cz se v pokračování úspěšného animovaného filmu LEGO® příběh opět setkáme s hrdiny z Bricksburgu, kteří se ve zcela novém akčním dobrodružství pouštějí do boje za záchranu svého milovaného města. Uplynulo již pět let od chvíle, kdy všechno bylo boží, a obyvatelé města musí čelit nové obrovské hrozbě: nájezdníkům LEGO DUPLO® z vesmíru, kteří ničí vše rychleji, než obyvatelé města stíhají obnovovat.

 

Tajný život mazlíčků 2

Na tohle pokračování musíme čekat už od roku 2016, takže už se na červen dost těšíme. V prvním díle jsme se konečně dozvěděli, co dělají naši čtyřnozí miláčci, když nejsme doma prostřednictvím komediální lahůdky. Co odhalí dvojka, můžete aspoň částečně zjistit v následujícím traileru.

 

Toy Story 4

Další příběh o hračkách, které už odvyprávěly tři dlouhé příběhy. Co se tentokrát stane s kovbojkou Jessie, Rexem, Kenem, Barbie, Woodym nebo Buzz Rakeťákem se nejspíš dozvíte až v srpnu. Dva první oficiální teasery vám toho zase tak moc neporadí.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
2 shares

adform


Zavřít reklamu