V pouhých čtrnácti letech vymyslel produkt, který by mohl v budoucnu pomoci naší planetě


(Nohbo)

Už v mladém věku se u Benjamina Sterna projevovala duše obchodníka. Mimo jiné obchodoval se sušenkami v obchodním centru. Zjistil, že když koupí celou krabici sušenek v supermarketu Costco a prodá je pak po jednom, vydělá na tom dost peněz. Což se mu dařilo. Dále pak například prodával kávu lidem ve svém sousedství, z čehož 10% věnoval na nadaci „Wounded Warriors“, pomáhající zraněným vojákům.

ad8

Jeho zatím nejnovější projekt, který zaujal širokou veřejnost, se jmenuje Nohbo. Nápad vznikl při pohledu na jednorázové kapsle na praní prádla.

(Nohbo)

Nohbo je na světě první eco-friendly šampon v kapsli. Kompletně bez jakéhokoli odpadu si budeme moci umýt vlasy přírodním šamponem. Každá kulička Nohbo je zabalena v rostlinném materiálu, který je plně rozložitelný.

ad9 - 320x100_1

Benjamin Stern představil svůj produkt v televizní show „Shark Tank“, kde si ho všiml podnikatel Mark Cuban. Investoval do něj potom 100 000 USD. Benjamin chodí stále ještě na střední školu a současně je šéfem týmu šesti lidí, kteří mu s tímto projektem pomáhají. Momentálně je jeho cílem dostat Nohbo do hotelů.

V budoucnu plánuje Benjamin rozjet další společnosti. Podle něj to ale nebude do té doby, dokud nedotáhne Nohbo tam, kam si představuje.

Šampon můžete sami vyzkoušet. Zakoupit se dá na:

https://shop.trycelery.com/page/5b5a611329d74e1400d898d0

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
24 shares

adform


Zavřít reklamu