Režisér filmu Ant-Man podpořil jednu z populárních teorií o Avengers 4


(Marvel)

Jak máte možná ještě v živé paměti, věci nedopadly moc dobře na konci filmu Avengers: Infinity War. Thanosovy činy způsobily, že jsme přišli o některé z našich nejoblíbenějších Avengers. Přece jen se ale jedná o komiksový film, a proto můžeme očekávat, že nejsou doopravdy mrtví. Teď to je spíše o tom, JAK se hrdinové vrátí zpět do děje. Po Avengers 4 jsou totiž naplánovány další filmy s našimi „mrtvými hrdiny“.

ad8
(Marvel)

Existují různé teorie, obsahující duše uvězněné v kouzelných kamenech, alternativních vesmírech, atd. Většina z těch pravděpodobnějších teorií však obsahuje cestování časem. V červnu na veřejnost unikly fotky z natáčení Avengers 4, na kterých byl viděn Ant-Man v určitých scénách z minulých filmů. Díky těmto fotografiím vyvinuli fanoušci teorii, že Ant-Man použije Quantum Realm, aby cestoval zpět v čase a zarazil to, co se stalo na konci Infinity War.

(Marvel and Disney)

Ant-man and the Wasp ukazuje, že cestovat v čase je možné v mysteriózní dimenzi – Quantum Realm. Režisér tohoto filmu Peyton Reed potvrdil serveru HuffPost, že Scott Lang u sebe nemá zvětšovací disk, který použil k úniku z druhé dimenze v prvním filmu. Předtím, než se Ant-Man zasekne v Quantum Realm a Janet van Dyne je proměněna v prach, varuje ho, aby si dal pozor na časová tornáda.

ad9 - 320x100_1

To značí, že by se Ant-Man mohl objevit v minulých scénách z filmů Avengers skrze cestování v čase. Reed řekl, že na základě pravidel, která nastavili v prvním i tomto díle, nemůže tuto možnost vyloučit. Na odhalení si budeme ale muset počkat do dubna roku 2019, kdy přijde další pokračování do českých kin.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
28 shares

adform


Zavřít reklamu