Mission: Impossible – Fallout má za sebou nejúspěšnější první víkend v kinech ze všech předcházejících dílů úspěšné filmové franšízy


(Paramount.com)

„Mission: Impossible – Fallout“ je šestým pokračováním této veleúspěšné filmové franšízy studia Paramount a vypadá to, že bude také tím nejúspěšnějším.

ad8

Film vydělal podle The Hollywood Reporter za první víkend neuvěřitelných 61,5 milionu dolarů. První film byl natočen v roce 1996 a díky jeho hvězdě Tomu Cruisovi nebudeme ani v nejnovějším pokračování ochuzeni o neskutečné kousky, které předvádí. V „Mission: Impossible – Ghost Protocol“ z roku 2011 například vyšplhal Cruise nejvyšší budovu světa – Burj Khalifa v Dubaji.

Cruise znovu dokázal, že přestože se říká, že filmové hvězdy už nejsou hlavní věcí, která láká lidi do kin, o něm to neplatí. A to hlavně co se týká „M:I“ filmů.

ad9 - 320x100_1
(Paramount.com)

Cruise se dává podruhé dohromady s režisérem Christopherem McQuarriem v napínavém dvě a půl hodiny dlouhém dobrodružství, které je naplněno mimo jiné skokem z letadla, pařížskou honičkou motorek nebo helikoptér.

Film je úspěšný i mimo Ameriku a těší se celosvětově přibližně 140-ti milionům dolarů v tržbách za první víkend. V Číně se premiéra plánuje v srpnu, a nejen proto se může Paramount těšit na jeden z nejúspěšnějších filmů tohoto léta.

Naláká vás trailer do kina?

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
8 shares

adform


Zavřít reklamu