Beyoncé dostala plnou kontrolu nad zářijovým číslem prestižního módního časopisu Vogue


(Gettyimages.com)

Anna Wintour svěřila zpěvačce Beyoncé bezprecedentní kontrolu nad nadcházejícím zářijovým číslem časopisu Vogue. Prvním z jejích počinů se obratem stalo to, že najala prvního černošského fotografa v dějinách časopisu, aby nafotil jeho obálku.

ad8
(Gettyimages.com)

Publikace je smluvně povinna přenechat zpěvačce plnou kontrolu nad obálkou a fotografiemi uvnitř včetně popisků. Wintour měla vždy pod palcem celou módní biblí, včetně vybírání outfitů, které mají lidé na úvodní stránce na sobě, výběru fotografa, atd. Beyoncé se rozhodla pro třiadvacetiletého fotografa Tylera Mitchella, který v minulosti fotografoval mimo jiné kampaně pro Marca Jacobse nebo Givenchy.

Wintour obvykle volí fotografy s tradičnějšími zkušenostmi, než má Mitchell. Pravděpodobně by ho tedy sama nikdy nevybrala. Beyoncé využila svou moc k tomu, aby mu dopřála tuto jedinečnou zkušenost. Proslýchá se, že Anna Wintour bude ve Vogue na podzim končit, oficiálně však zatím nebylo nic oznámeno a společnost Condé Nast, která Vogue vlastní, tvrdí, že tomu tak není.

ad9 - 320x100_1
(Gettyimages.com)

Naposledy byla Beyoncé na titulku časopisu v roce 2015. Stejně tak, jako tři roky zpět, neslibuje ani letos Beyoncé rozhovor, který by se ve Vogue objevil, což není v praxi časopisu běžné. Většinou totiž hvězdy na titulku rozhovory poskytují. Zářijové číslo je obvykle tím největším v roce, a to jak v počtu stran, tak v reklamě na něj.

(Gettyimages.com)
320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
1 share

adform


Zavřít reklamu