Jak si poradily tyto televizní hvězdy s těhotenstvím při natáčení?


Pokud jste si všimli, že vaše oblíbená televizní postava najednou často nosí velké oblečení, drží nákupní tašky nebo stojí za náhodně umístěnými proprietami, může to znamenat, že se snaží zakrýt něco zásadního.

ad8

Herečky a týmy za kamerou dělají spoustu věcí proto, aby při natáčení nebylo vidět, že je herečka těhotná. Je jasné, že filmové hvězdy se občas s tímto problémem můžou setkat také, větší problém to ale bývá pro seriálové herečky. Ne každé těhotenství může být vepsáno do scénáře, proto se tvůrci snaží přijít s kreativními způsoby, jak ho zakrýt. Často to znamená, že jsou herečky oblékány do obrovského oblečení, zima trvá déle, protože umožňuje herečkám nosit kabáty nebo se schovávají za náhodně umístěné objekty. Někdy jsou také natáčeny pouze od hrudníku nahoru.

Podívejte se na přehled hereček, které byly při natáčení těhotné a jak se jim to dařilo zakrýt či zakomponovat do děje.

ad9 - 320x100_1

Alyson Hannigan byla při natáčení seriálu Jak jsem poznal vaši matku těhotná dokonce dvakrát

(Thisisinsider.com)

První těhotenství v seriálu zakryli, ale v druhém případě těhotenství Alyson proběhlo současně s těhotenstvím její postavy Lily. V případě prvního těhotenství se tvůrci rozhodli ho přijmout s vtipem. Rostoucí bříško schovávali za basketbalové míče nebo globusy, ale pak se rozhodli ho ukázat v plné kráse ve chvíli, kdy se Lily účastnila soutěže v pojídání párků v rohlíku.

Její kolegyně Cobie Smulders byla při natáčení také těhotná, její břicho však tvůrci ve čtvrté sérii zakryli velkými kabelkami a volným oblečením.

Seriál Will & Grace sklidil kritiku za pokusy v zakrývání těhotenství Debry Messing

(Thisisinsider.com)

Grace obvykle nosívala upnuté oblečení a krátká trička, takže náhlá změna šatníku nepomohla k hladkému průběhu zakrytí těhotenství herečky Debry Messing, která ji ztvárnila.

Carrie Bradshaw rozhodně nemohla v Sexu ve městě otěhotnět

(Thisisinsider.com)

Módní styl Carrie Bradshaw nemohl být v seriálu Sex ve městě nijak kompromitován, a proto kostyméři upravili její oblečení tak, že zahrnuli spoustu šatů stylu babydoll. Pátá série byla také zkrácena ze 13 na 8 epizod.

Herečka Jane Leeves měla ve scénáři seriálu Frasier zakomponované zvýšení váhy, aby se zakrylo její těhotenství

(Thisisinsider.com)

Postava Daphne bojovala v páté sérii seriálu Frasier se zvykáním si na život v chomoutu. Potom, co přibrala, odjela do lázní a vrátila se zpět se svou dřívější fyzičkou. Zatímco byla její postava v lázních, porodila herečka svou dceru.

Courtney Cox a Lisa Kudrow byly obě těhotné při natáčení oblíbených Přátel

(Thisisinsider.com)

Lisino těhotenství bylo zakomponováno do scénáře v páté sérii tak, že se Phoebe stala náhradní matkou pro děti svého bratra. Těhotenství Courtney ale do seriálu zapracované nebylo, protože bylo již dříve řečeno, že Monica a Chandler děti mít nemohou. Seriál v podstatě ignoroval to, že Courtney při těhotenství lehce přibrala.

Ellen Pompeo byla v šesté sérii Chirurgů téměř vždy natáčena zblízka

(Thisisinsider.com)

Doktorské oblečení je dostatečně volné na to, aby se těhotenství dalo na nějakou dobu zakrýt. Později bylo do osudu Meredith vepsáno to, že darovala část svého játra jejímu odcizenému otci, aby mohla Ellen odejít na mateřskou.

Šest epizod Nové holky bylo natočeno bez hlavní hvězdy Zooey Deschanel. Nahrazena byla Meghan Fox

(Thisisinsider.com)

Hlavní hvězda seriálu Jess se musela zúčastnit povinnosti být porotcem v důležitém soudním stání. To umožnilo Zooey odejít na mateřskou. Místo ní byla na šest dílů součástí seriálu herečka Meghan Fox.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
54 shares

adform


Zavřít reklamu