První reklama na holící potřeby, která skutečně ukazuje ochlupení na dámském těle, sklízí chválu


Pokud vám někdy přišly reklamy na dámská holítka nesmyslné, newyorská společnost Bille vás jistě nadchne svou novou kampaní.

ad8

Od dob, kdy se lidé začali holit, je bohužel na světě dvojitý standard toho, jak jsou promovány přípravky na holení pro muže a ženy. Ochlupení je vyobrazováno jako mužné a atraktivní, pokud je o něj správně postaráno spoustou produktů, ale je tak pouze v případě mužů.

Pro ženy je to úplně jiný příběh. Reklamy na růžová holítka, která slibují hladkou kůži bez chloupků a pupínků jsou všude kolem nás. Viděli jste ale někdy v některé z těchto reklam chlupy? Doteď ne!

ad9 - 320x100_1
(Instagram.com)

Každý z nás se jistě setkal ve svém životě s názorem, že bychom se za tuto přirozenou část lidského těla měli stydět. Celkově to vrcholí právě tím, že ani v reklamách na přípravky na holení nikdy nevidíme jediný chloupek. Společnost Billie na to reaguje projektem #ProjectBodyHair, kterým povzbuzuje ženy, aby byly pyšné na každý kousek svého těla.

Společnost nabízí spoustu produktů, které jsou podle nich vhodné pro všechny různé typy pokožky, a to nejen ty na holení. Pokud se holit nechcete, Billie se snaží mimo jiné pokrýt všechny směry pozitivity ženského těla a starání se o sama sebe.

(Instagram.com)

Ano, Billie se jistě snaží prodat své produkty, ale lidé jsou potěšeni tím, jak na to společnost jde.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
21 shares

adform


Zavřít reklamu