Trailer k novému filmu Bohemian Rhapsody: Rami Malek se představí jako Freddie Mercury


(Looper)

Před koncem tohoto roku se můžeme těšit na příběh, popisující první úspěchy ikony hudby – Freddieho Mercuryho.

ad8

V hlavní roli se představí herec Rami Malek, kterého si většina z nás spojuje s jeho monotónní rolí počítačového hackera Elliota Aldersona v seriálu Mr. Robot. Už teď jsme si ale skoro jistí, že Malek v roli nadčasové hvězdy nezklame.

Bohemian Rhapsody bude oslavou kapely Queen, jejich hudby a mimořádného frontmana Freddieho Mercuryho, který zbořil stereotypy a stal se tak jedním z nejoblíbenějších zpěváků na světě. Film sleduje raketový vzlet kariéry skupiny skrze jejich ikonické písně a revoluční zvuk, stejně tak jako okamžiky, kdy se Mercuryho život vymkl z rukou. Dále také uvidíme jejich shledání, kde se sice musel Mercury potýkat s život ohrožující nemocí, ale i přesto dovedl kapelu k jednomu z nejlepších vystoupení v historii rockové hudby.

ad9 - 320x100_1

Vedle Remiho Maleka se představí Joe Mazzelo jako John Deacon, Ben Hardy jako Roger Taylor a Gwimlym Lee jako Brian May. Lucy Boyntonová hraje Mercuryho celoživotní přitelkyni a milenku Mary Austinovou, Aiden Gillen pak manažera kapely Queen Johna Reida, Tom Hollander manažera Jima Beache (spolupracující s kapelou od roku 1978), Aaron McCusker pak Mercuryho přítele Jima Huttona a Allen Leech hraje Paula Prentera.

Po propuštění původního režiséra Bryana Singera si převzal režii do rukou Dexter Fletcher. Do českých kin přijde tento očekávaný film 1. 11. 2018.

Podívejte se na první trailer:

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
46 shares

adform


Zavřít reklamu