Nový plakát k očekávané premiéře filmu Deadpool 2, oficiální trailery a důležité informace


(Marvel.com)

Deadpool 2 je rozhodně jedním z nejvíce očekávaných filmů tohoto roku. Oblíbený antihrdina bojuje proti mutantovi jménem Cable, který má schopnost cestovat v čase a snaží se polapit mysteriózně mocného náctiletého mutanta. Na pomoc mu přichází pomocníci z X-Force.

ad8
(Marvel.com)

Poslední plakát, který se těsně před premiérou nového filmu objevil, představuje téměř všechny postavy, hořící oheň, který pomocí svých schopností umí vytvořit náctiletý mutant (Julian Dennison) a větu „Ze studia, které zabilo Wolverina“, navazující na lásku Wade Wilsona (Deadpool) k Wolverinovi. V minulém dílu si Wade připnul na svůj obličej obrázek obličeje Hugha Jackmana, takže se jistě i v novém filmu můžeme těšit na nějakou důvtipnou referenci na Wolverina.

Proč mít jen jeden oficiální trailer, když můžeme mít dva?

ad9 - 320x100_1

První trailer má pouze 30 vteřin, ale ten druhý přináší extra informace o přátelích Deadpoola. Konečně se po dlouhých spekulacích objevuje Shatterstar – mimozemšťan, který se specializuje na karate, dále také Bedlam (Terry Crews), který má elektrické schopnosti a Zeitgeist (Bill Skarsgaard) se svým jedovatým dechem. Pak tu máme Petera. Peter viděl reklamu a rozhodl se přihlásit. Deadpool ho zbožňuje a když se podíváme na jeho knírek, vůbec se mu nedivíme.

První oficiální plakát

(Marvel.com)

První oficiální plakát byl odhalen na instagramovém profilu Ryana Reynoldse. Deadpool a Cable tu představují mámu a tátu při velké rodinné večeři na díkuvzdání. V pozadí můžeme vidět Stana Leeho na obrazu na zdi. Jako většina veřejně známých informací o očekávaném filmu nám toho moc neříká, ale rozhodně je vtipný.

Scéna, která přijde po titulcích, představí nový film o X-Force

Na serveru ComicBook.com vyšel článek o tom, že tři z hlavních Marvelových postav se objeví ve scéně, která přichází po titulcích a představí nový film o X-Force. Cable, Deadpool a Domino byli v určitém bodě všichni součástí X-Force. Můžeme se na ně tedy v novém filmu bezpochyby těšit.

Druhý díl nebude o nic méně kontroverzní a provokativní než ten první

(Marvel.com)

Producent Simon Kinberg říká, že druhý díl rozhodně nezklame v oblasti kontroverze. Soustředili se na to, aby přes veškerá pokušení neudělali film v oblasti produkce velkým, což se po úspěchu prvního dílu nabízelo. Tento film není úspěšný pro své speciální efekty nebo exploze, ale pro svůj humor a styl.

(Marvel.com)

Do českých kin přichází Deadpool 2 ve čtvrtek, 17. 5. 2018.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
25 shares

adform


Zavřít reklamu