Voňavé jarní farmářské trhy po celé republice. Jaké čerstvé suroviny máte hledat?


(Plzensketrhy.cz)

Příroda to zařídila tak, aby nám v každé roční období nabídla přesně to, co naše tělo potřebuje. Jaro je svěží, optimistické, zároveň ale tělo po zimě volá po očistě a vitamínech. V obchodech pokukujte po jarní cibulce, ledovém a hlávkovém salátu, ředkvičkách a špenátu. Na trzích seženete čerstvé kopřivy, jehněčí maso nebo rebarboru. Pokud nevíte kdy a kam, koukněte na náš krátký souhrn farmářských trhů v Praze, Brně a Plzni.

ad8

Praha

Praha nabízí velké možnosti ve všech ohledech – nabídku farmářských trhů nevyjímaje. Od března najdete opět každou středu čerstvé suroviny před obchodním centrem Arkády Pankrác, ve středu až pátek na „Jiřáku“, v sobotu na Náplavce nebo Řezáčově náměstí. Vyhlášené jsou také trhy na Kulaťáku, kde každou sobotu kromě tradičních stánků najdete také živou hudbu.

ad9 - 320x100_1

Brno

V Brně si přijdete na své každý den kromě neděle například na Trzích na Zelňáku, zkusit můžete i pravidelné Medlánecké farmářské trhy.

Plzeň

Plzeňské farmářské trhy můžete navštívit vždy v sobotu od 8 do 12 hodin na náměstí Republiky. Už devátou sezonu tu najdete maso, pečivo, hovězí, čerstvé těstoviny, bylinky, květiny a další.

Nepohybujete se v okolí Prahy, Brna ani Plzně? Zkuste zapátrat, nějaké trhy se určitě budou konat i ve vaší blízkosti. Jsou tak oblíbené, že je najdete opravdu v každém městě nebo jeho okolí.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
11 shares

adform


Zavřít reklamu