10 romantických filmů roku 2018, u kterých zatoužíte po lásce


Toužíte-li po jiném druhu romantiky, než je ta, kterou zažíváte na Tinderu, podívejte se na nejnovější romantické filmy. Zde je deset romantických filmů všech možných žánrů (komedie, dramata i tragédie), které jsme již letos mohli vidět, nebo nás v roce 2018 teprve čekají.

ad8

1. Ofélie/Ophelia

ad9 - 320x100_1

Hrají: Daisy Ridley, Naomi Watts, Clive Owen, Tom Felton, George MacKay, Dominic Mafham

O čem to je: Jde o převyprávění příběhu Hamleta z pohledu Ofélie. Film, ve kterém si hlavní roli zahrála Daisy Ridley, se zaměřuje na milostný vztah Ofélie s Hamletem, který, jak je známo, končí tragicky.

2. Padesát odstínů svobody/Fifty Shades Freed

Trailer:

Hrají: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Kim Basinger, Arielle Kebbel, Brant Daugherty, Luke Grimes, Rita Ora.

O čem to je: Závěrečná série Padesáti odstínů je nejromantičtějším snímkem ze všech tří dílů. Ano, opět je v ní mnoho erotiky, ale divák se dočká i manželství, dětí a klasického „šťastně až do smrti“ Any a Christiana.

3. Den co den/Every day

Trailer:

Hrají: Angourie Rice, Maria Bello, Debby Ryan, Jacob Batalon, Justice Smith, Lucas Jade Zumann.

O čem to je: Film natočený podle stejnojmenné předlohy románu Davida Levithana vypráví příběh o šesnáctileté Rhiannon, která se zamiluje do duše jménem A. Ta se ale každý den probouzí v jiném těle a žije život někoho jiného.

4. Já, Simon/Love, Simon

Trailer:

Hrají: Nick Robinson, Katherine Langford, Alexandra Shipp, Jorge Lendeborg Jr., Miles Heizer, Keiynan Lonsdale, Logan Miller, Jennifer Garner, Josh Duhamel, Tony Hale.

O čem to je: Film sleduje příběh Simona, který je gay a svou identitu stále ještě před okolím tají. Co se stane, když se maily, které si dopisuje se svým anonymním přítelem na internetu, dostanou do špatných rukou?

5. Půlnoční láska/Midnight Sun

Trailer:

Hrají: Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger, Rob Riggle

O čem to je: Pokud jste si oblíbili film Všechno, úplně všechno, bude se vám líbit i tento snímek. Bella Thorne si v něm zahrála mladou ženu, extrémně citlivou na sluneční světlo, která se jedné noci konečně setká se svou platonickou láskou. Svou vzácnou nemoc se ale před mužem svých snů snaží skrýt.

6. Manžel na zkoušku/Overboard

Trailer:

Hrají: Anna Faris, Eugenio Derbez, Eva Longoria, John Hannah, Swoosie Kurtz

O čem to je: Jedná se o remake filmu Přes palubu (1987), ve kterém si hlavní postavy zahráli Kurt Russel a Goldie Hawn. Tentokrát se ale role otočily. Rozmazlený boháč, který ponížil uklízečku své výletní jachty, ztratí jedné noci paměť a ta se ho poté snaží přesvědčit, že jsou manželé, aby mu mohla dát za vyučenou.

7. Na Chesilské pláži/On Chesil Beach

Hrají: Saoirse Ronan, Billy Howle, Emily Watson, Anne-Marie Duff, Samuel West, Adrian Scarborough.

O čem to je: Příběh filmu se odehrává v roce 1962 a sleduje mladý novomanželský pár, který se vydává na líbánky. Novomanžele doprovází nervozita, protože se oba dva rozhodli, že až do svého sňatku zůstanou panicem a pannou. Nyní je čeká svatební noc.

8. Dívka z údolí/Valley girl

Hrají: Jessica Rothe, Josh Whitehouse, Chloe Bennet, Ashleigh Murray, Jessie Ennis, Logan Paul,  Mae Whitman.

O čem to je: Stejnojmenný remake filmu z roku 1983 je volně založený na příběhu Romea a Julie (ale žádnou smrt nečekejte). Snímek sleduje příběh zamilovaného páru Julie a Randyho, kteří jsou stejně jako Romeo a Julie pronásledováni osudem.

9. Mamma Mia 2/Mamma Mia: Here We Go Again

Trailer:

Hrají: Amanda Seyfried, Lily James, Christine Baranski, Julie Walters, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Dominic Cooper, Andy Garcia, Cher, Meryl Streep.

O čem to je: Pokračování muzikálu Mamma Mia se týká nejen současnosti, ve které se střetáváme se situací těhotné Sophie (Amanda Seyfried), ale i minulosti její matky Donny (Meryl Streep) a příběhu o jejím mládí a setkání se třemi osudovými muži.

10. Zrodila se hvězda/ A Star Is Born

Hrají: Bradley Cooper, Lady Gaga, Sam Elliott, Andrew Dice Clay, Dave Chappelle.

O čem to je: Bradley Cooper v roli country hvězdy Jacksona Mainea objeví talentovanou zpěvačku Ally (Lady Gaga), kterou přiměje vydat se na pěveckou dráhu. Oba dva se do sebe zamilují, ale když Allyina kariéra začne být úspěšnější než ta Jackova, svůj ústup ze slávy zpěvák velmi těžce nese.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0

adform


Zavřít reklamu