Nejlepší fitness účty, které v roce 2018 sledovat na Instagramu


S příchodem nového roku přichází i nová předsevzetí, která v sobě obvykle nesou i rozhodnutí udělat něco se svým tělem. Jako inspirace vám mohou posloužit fitness instagramové účty, které vás namotivují k dosažení svých cílů. Podívejte se na některé z nich.

ad8

Sjana Elise Earp

(Instagram.com)

Sjana Elise Earp propaguje pro své fanoušky benefity jógy. Snaží se ukázat, že jóga je přínosem jak pro tělo, tak pro mysl. Sledujte ji pro její úžasné záběry precizních jogínských pozic.

ad9 - 320x100_1

Počet sledujících: 1,3 miliony

Instagram: https://www.instagram.com/sjanaelise/

Eddie Hall

(Instagram.com)

Eddie Hall, nejsilnější muž na světě a šestinásobný nejsilnější muž Velké Británie, je jediným člověkem na světě, který v mrtvém tahu nadzvedl půl tuny. Až příště budete bojovat s uzvednutím nějaké váhy, podívejte se na jeho Instagram.

Počet sledujících: 526 tisíc

Instagram: https://www.instagram.com/eddiehallwsm/?hl=en

Kayla Itsines

(Instagram.com)

Itsines získala více než 8,3 milionů fanoušků díky svému fitness programu Bikini Body Guide. Program je velmi oblíbený, protože obsahuje rychlou fitness rutinu, do které se může pustit i zaneprázdněná žena – matka, studentka či žena budující kariéru.

Počet sledujících: 8,3 miliony

Instagram: https://www.instagram.com/kayla_itsines/

Dylan Werner

(Instagram.com)

Kvalifikovaný expert na jógu a cestovatel Dylan Werner na svém Instagramu inspiruje tisíce lidí jak v oblasti cvičení, tak v oblast cestování.

Počet sledujících: 539 tisíc

Instagram: https://www.instagram.com/dylanwerneryoga/

Misty Copeland

(Instagram.com)

Instagramové záběry neuvěřitelně pružného těla Misty, která se věnuje baletu, vám vždy připomenou, že se po intenzivním tréninku máte protáhnout.

Počet sledujících: 1,5 milionů

Instagram: https://www.instagram.com/mistyonpointe/

Hafþór Björnsson

(Instagram.com)

Pokud ho zrovna nevidíme na obrazovce v roli Mountaina z Game of Thrones, je Björson jedním z největších hvězd profesionální strongman scény. Jedná se o nejsilnějšího muže Islandu.

Počet sledujících: 1 milion

Instagram: https://www.instagram.com/thorbjornsson/

Izabel Goulart

(Instagram.com)

Supermodelka, andílek Victoria’s Secret a fitness maniačka, to je Izabel Goulart. Miluje běh, jógu i fitko a nikdy se se svými fanoušky nezapomene o své výkony na Instagramu podělit. Dokazuje, že ať už se na světě nacházíte kdekoli, vždy se dá najít čas a místo na čas na cvičení.

Počet sledujících: 4 miliony

Instagram: https://www.instagram.com/izabelgoulart/

Shaun T

(Instagram.com)

Shaun T je známý choreograf a fitness motivátor. Shaunův Instagram, plný jeho pozitivních myšlenek, vás nejenže namotivuje, ale také vzbudí úsměv na tváři.

Počet sledujících: 699 tisíc

Instagram: https://www.instagram.com/shaunt/

Kaisa Keranen

(Instagram.com)

Díky workoutům Kaisy se pořádně zapotíte. Jestli vám přijde, že se při svých trénincích dostáváte do rutiny, podívejte se na její Instagram. Obsahuje spoustu motivačních a inspirujících fotek.

Počet sledujících: 617 tisíc

Instagram: https://www.instagram.com/kaisafit/

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
2 shares

adform


Zavřít reklamu