Nejlepší virální videa roku 2017


(Pixabay.com)

Díky statistikám YouTube se můžeme ještě jednou ohlédnout za minulým rokem a podívat se, jaká videa byla v roce 2017 nejpopulárnější. Tato virální videa celkem nasbírala více než 630 milionů zhlédnutí a lidé jejich sledováním strávili přes 40 milionů hodin.

ad8

Děti přerušily rozhovor v živém vstupu televize BBC

Počet zhlédnutí: 26,4 milionů

ad9 - 320x100_1

V březnu poskytoval profesor politologie Robert Kelly pro stanici BBC živý rozhovor o situaci v Jižní Koreji. Jeho výstup ale přerušila jeho čtyřletá dcera Marion, když napochodovala do jeho pracovny. A nebyla sama. Následovalo jí i druhé dítě v chodítku a žena, která děti doslova odtáhla z vysílání pryč. Do druhého dne se videem bavil celý svět.

Animovaný krátký film „In a Heartbeat“

Počet zhlédnutí: 33,7 milionů

Čtyřminutový film o tom, jak se do sebe zamilují dva chlapci, se stal v roce 2017 YouTube senzací. Emočně působivé video je dílem autorů Estebana Brava a Beth David, kteří ho mohli natočit díky veřejné sbírce na Kickstarteru. Krátký film si vysloužil i nominaci na studentského Oscara.

Historie celého světa ve videu „History of entire world, i guess“

Počet zhlédnutí: 37,7 milionů

Bill Wurtz, který nejprve vytvořil video o historii Japonska, si troufl i na větší sousto, a to zachytit v jednom videu historii celého světa. Podařilo se mu ji vtěsnat do svižných, ale vizuálně poutavých 19 minut. Ohromující, poučné a přitom zábavné.

Lady Gaga jako hvězda Super Bowlu

Počet zhlédnutí: 38,7 milionů

Show během poločasu Super Bowlu se v roce 2017 zhostila Lady Gaga. Její třináctiminutové vystoupení v doprovodu 300 dronů bylo opravdu impozantní. Nechyběl třpytivý kostým, velkolepé osvětlení, vzkazy podporující rovnoprávnost a nejslavnější hity zpěvačky.

Ed Sheeran Carpool Karaoke

Počet zhlédnutí: 41,9 milionů

Díl pořadu Carpool Karaoke, ve kterém byl hostem Ed Sheeran, se stal jednou z nejsledovanějších epizod této show. V autě si Ed Sheeran s moderátorem zazpíval několik duetů a společně si střihli i hit skupiny One Direction What Makes You Beautiful.

Dvanáctiletá zpívající břichomluvkyně Darci Lynne

Počet zhlédnutí: 44,1 milionů

V květnu 2017 ukázala dvanáctiletá Darci celému světu, že břichomluvectví není pasé. Svým vystoupení v televizní show America’s Got Talent ohromila nejen diváky, ale i porotu, která ji z prvního kola soutěže poslala rovnou do finále. To díky svému pěveckému i komickému talentu také nakonec vyhrála.

Ping-Pong Trick Shots 3

Počet zhlédnutí: 102,7 milionů

Stejně jako všechna videa z YouTube kanálu „Dude Perfect“ i toto video s ping-pongovými míčky je neskutečně zábavné. Uvidíte v něm několik neuvěřitelných triků, nad kterými zůstává rozum stát. Jak to ti chlápci dělají?

Ed Sheeran – Shape Of You, Choreografie tanečníka Kyle Hangami

Počet zhlédnutí: 129, 7 milionů

Singl od Eda Sheerana Shape of You se okamžitě po svém uvedení dostal na přední příčky světových hitparád. Tanečník Kyle Hanagami tento chytlavý singl použil pro choreografii své taneční třídy, kterou natočil na video. To se pak stalo nejsledovanější taneční choreografií na YouTube vůbec.

Zpívající ústřice a píseň „Než se z nás stane prach“

Počet zhlédnutí: 213, 7 milionů

Vůbec nejpopulárnějším videem na YouTube byla v roce 2017 tato podivná zpívající ústřice z thajské show „The Mask Singer“, ve které zpěváci vystupují v bizarních maskách. Zpěvák soutěž sice nevyhrál, ale svým vystoupením v masce ústřice naprosto ovládl internet.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
6 shares

adform


Zavřít reklamu