První dojmy ze Star Wars: Poslední z Jediů. Co říkají kritici?


(Instagram.com)

Po světové premiéře filmu Poslední z Jediů v Los Angeles se to na Twitteru, kde novináři vyjadřovali svůj názor, doslova hemžilo pochvalnými superlativy. Zdá se, že se fanoušci mají na co těšit.

ad8

Významný novinář Antony Breznican například nešetřil chválou na Carrie Fisher. Dle něj má Fisher jako Leia ve snímku několik nezapomenutelných momentů. I Mark Hamil prý ve své roli Luka Skywalkera exceluje.

Další z novinářů, Ryan Parker, pak označil film jako ohromující, a Erik Davis dokonce jako „absolutně fantastický – poutavý, působivý, zábavný a silný“. Dalšími přívlastky, které si film vysloužil, byly – nádherně lidský, překvapující, ale také příliš dlouhý – podle Scotta Mantze je film zhruba od poloviny zbytečně utahaný.

ad9 - 320x100_1

Ve filmu režiséra Riana Johnsona, který se dostal do povědomí diváků již v roce 2005 svým filmovým debutem Zmizení, se kromě starých známých postav setkáváme také s několika novými charaktery, například bojovnicemi v podání Kelly Marie Tran a Laury Dern, které rovněž sklidily slova chvály.

Uvidíme, co budou říkat oficiální recenze, ale zatím se zdá, že po zhlédnutí nejnovějších Star Wars nebudete zklamaní. Takže pokud jste si nebyli jistí, zda na Posledního z Jediů zajít do kina, první kritické ohlasy říkají, že rozhodně ano.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0

adform


Zavřít reklamu