Thor: Ragnarok: Smazaná potitulková scéna odhaluje alternativní osud Grandmastera


(Marvel)

Jednou z nejzábavnějších postav v novém Thorovi je postava pošahaného Grandmastera v podání skvělého Jeffa Goldbluma. Režisér filmu Taika Waitti v nedávném rozhovoru prozradil, že Thor: Ragnarok obsahoval ještě další potitulkovou scénu, která by mohla naznačovat odlišný osud této postavy. Tato scéna však do filmu zařazena nebyla.

ad8

(Pokud jste film ještě neviděli, upozorňujeme, že článek obsahuje spoilery.)

Ve filmu se Thor (Chris Hemsworth) a Loki (Tom Hiddleston) nachází na planetě Sakaar ovládané poněkud ztřeštěným Grandmasterem, jehož uvězněné gladiátory Thor osvobodí a propukne revoluce. A i když ve filmu není zřetelné, co se Grandmasterem nakonec stane, jedna z potitulkových scén leccos naznačuje. Grandmaster v ní upozorňuje obyvatele planety, že kdyby nebylo jeho, neměli by se proti komu vzbouřit, a tak vlastně revoluce znamenala úspěch pro obě strany (povstání podle něj v podstatě dopadlo remízou).

ad9 - 320x100_1

V rozhovoru pro magazín Collider ale režisér filmu Taika Waitti naznačil, že osud Grandmastera může být i jiný. V této scéně se totiž Grandmaster a jeho věrná stoupenkyně Topaz objevují na lodi, které veze Asgarďany do nového pozemského domova:

„Další potitulkovou scénu s Grandmasterem jsme natočili na Zlatém pobřeží… V ní se Grandmaster a Topaz protlačují mezi skupinou Asgarďanů a on říká: ‚Nikdy jsem neslyšel o tomto pozemském místě, ale…nesmíme přitahovat pozornost‘, načež si přetáhnou přes hlavu přikrývku a zmizí v davu.“

Pokud byste scénu, která naznačuje, že by se Grandmaster mohl dostat na pozemský povrch, chtěli vidět, možná se vám poštěstí. Podle režiséra by se prý mohla objevit na DVD mezi smazanými scénami.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
20 shares

adform


Zavřít reklamu