Daniel Craig si znovu zahraje Jamese Bonda


ad8

Britský herec Daniel Craig oficiálně potvrdil, že si opět zahraje kultovní roli Jamese Bonda. A prý už se nemůže dočkat.

Toto oznámení bylo překvapením pro celý svět. Craig totiž v roce 2015 prohlásil, že by si „raději podřezal žíly“, než vzal znovu roli Jamese Bonda. „Když se zeptáte maratonce 5 metrů před koncem maratonu, jestli by ho běžel znovu, taky by vám určitě řekl, že ne“, prohlásil. Loni se dokonce objevila falešná zpráva o tom, že Craigovi bylo za opětovné ztvárnění role Jamese Bonda nabídnuto 150 milionů dolarů. Ta ale byla vyvrácena.

ad9 - 320x100_1

Craig se již objevil ve čtyřech bondovkách – Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall a Spectre. Příští film o agentovi 007 tak bude jeho pátým filmem v této roli. Pokud by se Craig z role Bonda nakonec vykroutil, mohou fanoušci tipovat, kdo by ho nahradil. Nejčastěji se v této souvislosti skloňují jména jako Idris Elba, Tom Hardy nebo Tom Hiddleston. Producenti filmu Michael G. Wilson a Barbara Broccoli však zůstávají optimističtí a věří, že se Daniel Craig vrátí ještě pro jednu poslední skleničku martini.

Nová bondovka by údajně měla jít do kin v listopadu 2019.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
9 shares

adform


Zavřít reklamu