Tyto slavné páry vás donutí věřit na lásku


Kim Kardashian a Kanye West
(Instagram.com)

Kanye West řekl o svém vztahu s Kim: Lidé často naráží na to, že nás pořád obklopují paparazzi a ptají se mě, proč s tou osobou vůbec chodím, když paparazzi tak nesnáším. Ale odpověď je jednoduchá, jsem s ní, protože jí miluju a prostě mi to za to stojí.

ad8
Goldie Hawn a Kurt Russel
(Instagram.com)

A takto hezky mluvil Kurt Russell ke své Goldie: Goldie, díky tobě mám nádherný život. Vážím si tě. Neexistuje nikdo jiný s kým bych chtěl žít.

Sarah Michelle Gellar a Freddie Prinze Jr.
(Instagram.com)

Nedávno o svém vztahu promluvil i Freddie Prinze Jr.: Byli jsme asi dva roky pouhými přáteli. Věděla, jaký typ člověka jsem a jaké jsou moje hodnoty a priority. Stejně tak dobře jsem znal i já ji. Znali jsme své chyby, ale dokázali jsme si v našem vztahu vybudovat pevné základy. Proto je pořád tak báječný.

ad9 - 320x100_1
Channing Tatum a Jenna Dewan Tatum
(Instagram.com)

Nedávno Channing Tatum napsal ve svém otevřeném dopise Jenně a její dceři: Jednoho dne Jenna vyhrkla, že přesně ví, co od života chce a už to dál nemusí hledat, protože jsem to prý já. Neměla tušení, jak budu reagovat, ale prostě to řekla. Přesně tato její spontánnost mě donutila spadnout do toho pohlavě.

 

Justin Timberlake a Jessica Biel
(Instagram.com)

O svém vztahu s Justinem Jessica Biel řekla: Doufám, že jsem pro něj stejnou inspirací, jakou je on pro mě. Myslím, že mít partnera, který dělá něco co vám imponuje – v mém případě hudba a vše co Justin děla – je prostě skvělé.

Mila Kunis a Ashton Kutcher
(Instagram.com)

Mila v jednom rozhovoru prozradila, že se nikdy nechtěla vdávat: Už od 12 let připravuju svoje rodiče na to, že se nikdy nevdám. Jenže pak jsem našla lásku svého života a vše bylo jinak.

 

David a Viktoria Beckhamovi

(Instagram.com)

David Beckham o svém manželství s Viktorií řekl: Známe se navzájem lépe než nás zná kdokoli jiný. Jsme spolu, protože se milujeme a protože máme 4 skvělé děti. A jestli jsme někdy procházeli těžkým obdobím? Samozřejmě, že ano, je to součástí vztahu, manželství, rodičovství i zodpovědnosti.

 

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
12 shares

adform


Zavřít reklamu