6 věcí, co jste dělali na vysoké a díky kterým byste si přáli, aby vám bylo znovu 20


(pixabay.com)

Vysoká byla skutečně novou životní etapou. Konečně jste byli pryč od svých rodičů a poprvé jste ochutnali sladkou chuť nezávislosti. Měli jste pocit, že až na takové malé drobnosti, kdy jste museli do školy, vás nic nemůže zastavit. Často se na toto období díváme skrze růžové brýle a přejeme si vrátit se zpět. I když jsme možná udělali mnoho chyb, byli jsme mladí a nezávislí.

ad8

Zde je 6 věcí, které byste chtěli zažít znovu:

1. Zůstat ve všední den vzhůru dlouho do noci

Pokud jste si dobře nastavili rozvrh, nikdy jste nemuseli vstávat před polednem, což  představovalo luxus dlouhého vyspávání i ve všední dny.  To potom znamenalo možnost být každý den vzhůru do noci a bavit se.

ad9 - 320x100_1
2. Proplouvat dny s nulovým spánkem a být schopen fungovat

I bez pořádného spánku jste byli schopni přes den podávat výkony. Když jste se například celou noc šprtali na test, byli jste schopni druhý den  fungovat jako normální lidské bytosti. Dnes byste to už nejspíše nezvládli.

3. Vypotácet se z postele a jít

Když jste chodili na vysokou, byli jste schopni vstát z postele a ihned jít do školy, aniž byste potřebovali nějaký čas na přípravu. Bylo totiž jedno co si obléknete, což by dnes možná vaši kolegové v práci příliš neocenili.

4. Noční „žravé“ dobrodružství

Noční „přežíračky“ byly vždycky zábavou. Ať už se jednalo o navštěvování nočních fast foodů, non stop obchodů či vyvářování jídel o půlnoci, nic vás nezastavilo, pokud jste to jídlo opravdu chtěli.

5. Spontánní akce

Kdykoli jste navštívili někoho na koleji, vždy z toho mohla vzniknout spontánní party. Každá noc se tak mohla stát nezapomenutelnou. A vůbec, život na koleji v podstatě celkově znamenal jednu velkou nepřetržitou party.

6. Prázdniny

A nakonec to, co všem, kdo chodil na vysokou, chybí nejvíc. Prázdniny a volný čas.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0

adform


Zavřít reklamu