9 spontánních věcí, které byste měli udělat, pokud máte pocit, že jste promarnili léto


(Picjumbo.com)

Pokud máte pocit, že léto už je skoro pryč, nezoufejte. Stále ještě můžete z tohoto léta vytvořit nezapomenutelný zážitek.

ad8

Tak na co ještě čekáte? Tady je 9 nápadů, které můžete udělat právě teď a díky kterým vám už nebude připadat, že marníte svůj čas.

 

1 Jeďte na neplánovaný víkendový výlet

Jestli jste letos v létě ještě nevypadli ven z města, udělejte to co nejdřív. Léto je přece o zkoumání nových míst a prožívání nových zážitků. Víkendový výlet mimo město je ideální možnosti, pokud jste zrovna úplně švorc a nemůžete si tak dovolit dovolenou v nějaké luxusní vzdálené destinaci. Proč ale nevzít bandu přátel a nepodniknout s nimi nějaký super mini road trip?

ad9 - 320x100_1

 

2. Vezměte si v práci sick day

Pamatujete si, když jste jako studenti chodili za školu? Zahrajte si na to zas! Vezměte si sick day v práci a svůj volný den využijte, jak jen nejlépe dovedete. Běžte ven s přáteli, prohlídněte si město a sbírejte zážitky!

 

3. Foťte, ať máte na co vzpomínat

Chcete si letošní léto co nejvíce pamatovat? Nejlepším způsobem, jak to udělat, je vyhrát si s fotkami! Najděte nějaké skvělé místo, foťte věci, co stojí za to, a vytvořte si tak ty nejkrásnější vzpomínky.

 

4. Vyražte na nejbližší pláž
(Pixabay.com)

Někdy nám přílišné plánování výletů brání v tom na ně vůbec vyrazit. Během léta často toužíme vyjet někam na pláž, ale pak to nakonec stejně odložíme. Ale proč? Vykašlete se na plánování a prostě jeďte. Kdy jindy, když ne teď?

 

5. Uspořádejte taneční party

Vytvořte si s partou vašich nejlepších přátel hity nabitý letní playlist, který vás zvedne ze židle a donutí vás tančit. Prostě se bavte!

 

6. Řekněte své lásce, že ji milujete

Pokud se vám někdo líbí, je nejvyšší čas se překonat a jít s tím ven. Léto je pro lásku jako dělané a něco v tomto období nás nutí se do toho vrhnout po hlavě. Tak se nebojte a využijte své příležitosti.

 

7. Využijte městských aktivit

Ve městě se koná spousta událostí, které jsou zdarma, takže stačí jen prostudovat stránky vašeho města a naplánovat si na tento týden alespoň jednu zajímavou akci. Může to být farmářský trh nebo třeba venkovní festival vážné hudby. Čím divnější akce, tím lepší zážitek.

 

8. Běžte za muzikou

Nic nepatří k létu tolik jako hudba! Možná je sice pozdě jet na nějaký větší hudební festival, ale rozhodně není pozdě na návštěvu nějaké místní hudební show.

(Pixabay.com)

 

9. Party celou noc

Pokud jste venku s kamarády a už je pozdní noc, pokračujte prostě dál. Buďte tentokrát vzhůru až do rána a zakončete tenhle mejdan třeba nějakou božskou snídaní.

Pořád je čas udělat z tohoto léta nezapomenutelný zážitek. Tak přestaňte marnit čas a prostě se bavte!

 

 

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0

adform


Zavřít reklamu