Nový seriál z dílny HBO s názvem Euphoria je provázen spoustou kontroverze


(HBO)

Nejnovější show z dílny HBO nese název Euphoria a veřejnost o ní začala mluvit ještě před tím, než mela 16.6. premiéru.

ad8

Celý seriál pronásleduje vlna kontroverze, včetně toho, že jeden z herců skončil uprostřed natáčení, protože mu nebylo příjemné, čemu se seriál věnuje. I podle tvůrce Sama Levinsona je možné, že pro některé rodiče bude sledování seriálu extrémně náročné.

V jednotlivých dílech uvidíme spoustu nahoty a dospělých scén, přestože děj sleduje hlavně životy středoškoláků a celý seriál je kategorizován jako „teen drama.“

ad9 - 320x100_1

Hlavním producentem je raper Drake, který se v minulosti z producentské pozice podílel na kanadském seriálu Degrassi. Mezi herci, kteří se v seriálu objevují, najdeme známé i nové obličeje. Bývalá hvězda Disney – Zendaya, si zahraje jednu z hlavních rolí. Dále se v seriálu objeví například Eric Dane nebo Algee Smith. Mezi novější tváře můžeme zařadit herečku Hunter Schafer, která si zahraje mladou trans ženu, která se postupně ztotožňuje se svou identitou.

Schafer, která je i v reálném životě trans ženou, sdělila magazínu Paper, jak jí její vlastní zkušenosti pomohly formovat Jules, kterou v seriálu hraje. Podílela se také spolu s tvůrcem Samem Levinsonem na tom, jak budou postupně odhalovat její příběh.

 

https://www.instagram.com/p/ByqCXV4FJ8H/?utm_source=ig_web_copy_link

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0

adform


Zavřít reklamu