Zemřela nejslavnější kočka internetu. Jaké fotografie ji proslavily?


(Instagram.com)

Na internetu není nikdo, kdo by ji neznal. Grumpy Cat, kočička s věčně rozmrzelým výrazem ve tváři, jež se stala hvězdou sociálních sítí, podlehla ve věku 7 let infekci močových cest. Internetem nyní kolují fotografie a meme, připomínající život nejslavnější kočky.

ad8

Grumpy Cat, vlastním jménem Tardar Sauce, se narodila s poruchou růstu a špatným postavením zubů. Z toho důvodu měla od narození pokřivenou tvář, zapříčiňující její ikonický zasmušilý výraz. Právě díky němu se před sedmi lety stala objektem prvního meme obrázku. Netrvalo dlouho a sociální sítě z Grumpy Cat udělaly virální senzaci.

(Instagram.com)

Internet změnil život nejen kočce, ale i její majitelce. Zúčastnily se společně mnoha amerických televizních show, začaly cestovat po celém světě a Grumpy Cat dostala nabídky na účast i v několika reklamách a filmech. Zahrála si například ve svém vlastním vánočním filmu z roku 2014 s názvem Grumpy Cat´s Worst Christmas Ever. Kočku sledovaly na Instagramu neuvěřitelné dva miliony lidí a její cena byla odhadována přibližně na 20 milionů korun. Její sláva byla tak velká, že se dočkala dokonce vlastní voskové figuríny v sanfranciském muzeu Madame Tussauds. Kočku tak nyní oplakávají nejen majitelé, ale i fanoušci a celebrity, které celé roky bavila svým vzhledem.

ad9 - 320x100_1
320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0

adform


Zavřít reklamu