StarDance 2018: králem parketu se stal Jiří Dvořák


(Facebook.com)

Královnou a králem parketu se v deváté řadě pořadu StarDance stali v sobotu večer Lenka Nora Návorková a Jiří Dvořák. Porazili ve finále další dva taneční páry –  Pavlu Tomicovou s Markem Dědíkem a Davida Svobodu s Veronikou Lálovou.

ad8
(Facebook.com)

Všechny páry během finálového večera předvedly hned několik tanců –  jeden latinsko-americký, druhý standardní, třetím tancem byl nejoblíbenější tanec soutěžících a v závěru došlo na první nový tanec večera free style. Lenka Nora Návorková a Jiří Dvořák zvolili romantický tanec v dýmu, který zahalil celý parket. Pavla Tomicová s Markem Dědíkem vsadili klasicky na příběh, který doplňovala Mozartova hudba a také zapojení Ondřeje Malého (manžela Tomicové). David Svoboda s Veronikou Lálovou zase temperamentně šermovali, až se jim uprostřed vystoupení náhle jeden kord rozpadl.

(Facebook.com)

Lenka Nora Návorková a Jiří Dvořák byli od počátku soutěže považovaní za tanečníky se stabilním výkonem a prvenství jim předpovídaly i sázkové kanceláře.

ad9 - 320x100_1
(Facebook.com)

Pořad StarDance České televize se těší tradičně velké sledovanosti. Devátá řada navíc slibovala hned několik novinek formátu – připojila se tematickým večerem k oslavám vzniku Československa, během šestého přenosu vystřídala kapelu Moondance Orchestra Martina Kumžáka vokální skupina Skety a semifinálové rozhodování bylo pouze na divácích. V porotě letos Tatianu Drexler, Zdeňka Chlopčíka a Radka Balaše doplnil Václav Kuneš, který nahradil v tradičním složení Jana Révaie.

(Facebook.com)
320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
131 shares

adform


Zavřít reklamu