Lázně na lodi nebo projížďka na kajaku: netradiční zimní aktivity, které vám zaručeně zvednou náladu


V prosinci se často všechno točí kolem Vánoc. Vlastně možná už od října potkáváme čokoládové figurky čertů a výzdobu obchodních center. Není proto od věci od tohoto tématu na chvíli skočit jinam, pro nějaký trochu netradiční zimní zážitek.

ad8

Lázně na lodi

(Laznenalodi.cz)

Užít si trochu tepla můžete při relaxaci v lázních na parníku s výhledem přímo na Hradčany. Tuhle nabídku pro vás má pražské Rašínovo nábřeží od října do února. Využít ji můžete denně od 18:00 do 23:00.

ad9 - 320x100_1
(Laznenalodi.cz)

Smíšená sauna nabízí kapacitu 16 míst, a pokud jste dost odvážní, můžete potom skočit přímo do Vltavy.

Zimní Kayak Beach Bar

(Kayakbeachbar.cz)

Tohle unikátní místo, které nabízí kromě dobrého jídla také řadu sportovních aktivit přímo v centru Prahy na Náplavce, má na svědomí mistr světa a olympijský medailista Vavřinec Hradilek. V létě se prezentuje jako multifunkční plovoucí bar s volejbalovým hřištěm, v zimě ale přece jenom trochu změní svojí tvář.

(Kayakbeachbar.cz)

Prosklená sauna s výhledem na Pražský hrad získá úplně jiný rozměr. Stejně tak průvodcované prohlídky na kajaku s pohledem na Karlův most, Národní divadlo, Tančící dům nebo Vyšehrad.

A další …

Zajít můžete také na nejrůznější výstavy fotografií, festival outdoorových filmů nebo zimní prohlídky zámků a hradů. Pokud by vás ale přece jen zlákal i klasický vánoční program, svařák najdete na každém vánočním trhu, stejně jako ve stánku u mnoha kluzišť, která vyrostla s prvními mrazy přímo ve městech.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
16 shares

adform


Zavřít reklamu