Titul nejkrásnější holčičky současnosti patří čokoládovému andílkovi z Nigérie


(Instagram.com/mofebamuyiwa)

Pronikavé černé oči a roztomilé afro na hlavě jsou důvodem, proč se pětiletá Jare Ijalana z Nigérie může pyšnit neoficiálním titulem nejkrásnější dívky světa. A mohou za to tři fotografie na sociální síti.

ad8

Všechno to začalo sérií tří portrétů od fotografky jménem Mofe Bamuyiwa, na kterých figurovala tajemná mladá dívka s uhrančivým pohledem. Fotografie zveřejnila autorka na svém Instagramu a během několika pár okamžiků se staly virální senzací s padesáti tisíci lajky. V komentářích se lidé o dívce vyjadřovali jako o nejkrásnějším stvoření na světě. Sama umělkyně jednu z fotografií komentuje slovy: „Ano, je to opravdu člověk! Ale také anděl.“

https://www.instagram.com/p/Blcw7WDlRUR/?taken-by=mofebamuyiwa

ad9 - 320x100_1

Po úspěchu, který Jare sklidila, se autorka rozhodla nafotit i její dvě neméně krásné sestry, sedmiletou Jomi a desetiletou Jobu. Všechny tři již mají svůj vlastní Instagram s názvem the_j3_sisters, který sleduje přes sto tisíc uživatelů. Je jen otázkou času, než se z dívek stanou světoznámé modelky, jako tomu bylo u dnes 17leté Francouzky Thylane Blondeau či 8leté Rusky Anny Pavagy.

(Instagram.com/the_j3_sisters)

Autor: Pavlína Berková

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
41 shares

adform


Zavřít reklamu