Na jaké filmy se můžeme do konce roku ještě těšit?


V příštích čtyřech měsících přijde do kin ještě velká spousta filmů. Podívejte se na výběr těch nejzajímavějších.

ad8
1. Zrodila se hvězda (A Star Is Born)
(Warner Bros. Pictures)

Country zpěvák Jackson Maine (Bradley Cooper) se seznámí a zamiluje do zpěvačky Ally (Lady Gaga). Třetí remake tohoto filmu z roku 1937 musí splnit velká očekávání. Bradley Cooper zde figuruje nejen jako hlavní hvězda, režisér, ale částečně i jako scénárista. Pro Lady Gaga se jedná o první velkou filmovou roli. Některé scény byly natočeny na slavném festivalu Glastonbury a Bradley zde opravdu zpívá živě. Lady Gaga přispěla několika novými písněmi, určenými pro tento film.

Podívejte se na trailer:

ad9 - 320x100_1

 

Do českých kin přijde film Zrodila se hvězda 4. 10. 2018.

2. Halloween
(Universal Studios/Ryan Green)

Čtyřicet let po premiéře původního filmu je Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) zpět v boji s Michaelem Myersem. Přestože je tento film již jedenáctým v této franšíze, bude přímo navazovat na originál z roku 1978.

Podívejte se na trailer:

Do českých kin přijde film Halloween 18. 10. 2018.

3. Nebezpečná laskavost (A Simple Favor)
(Lionsgate)

Matka-bloggerka Stephanie (Anna Kendrick) se skamarádí s bohatou a extravagantní Emily (Blake Lively). Emily však jednoho dne zmizí a celá tato událost je obklopena velkým tajemstvím. Tento thriller je o ženě, jejíž život na první pohled vypadá spořádaně a dokonale. Její nová přítelkyně je ale vhozena do hlubokých vod tajemství z její minulosti.

Podívejte se na trailer:

Do českých kin přijde film Nebezpečná laskavost 25. 10. 2018.

4. Bohemian Rhapsody
(Twentieth Century Fox)

Příběh o životě a poslání hudební legendy Freddieho Mercuryho a kapely Queen, o kterém jsme již v minulých měsících psali, nám představí jejich osobní i profesionální život. Rami Malek, který ztvární Freddieho, je nejvíce znám pro svou oceňovanou roli v seriálu „Mr. Robot“.

Podívejte se na trailer:

 

Do českých kin přijde film Bohemian Rhapsody 1. 11. 2018.

5. Vdovy (Widows)
(20th Century Fox)

Potom, co jsou čtyři kriminálníci zabiti při loupeži, se jejich ženy rozhodnou dokončit práci, kterou za sebou nechali. O režii se postaral Steve McQueen, který má za sebou například režii filmu 12 let v řetězech. Scénář napsal McQueen spolu s autorkou knižního hitu Zmizelá (Gone Girl) – Gillian Flynn. Mezi obsazenými hvězdami najdeme Liama Neesona, Violu Davis, Cynthiu Erivo, Michaell Rodrigues nebo Colina Farrella.

Podívejte se na trailer:

 

Do českých kin přijde film Vdovy 6. 12. 2018.

320x100_mobile_2

Sdílejte článek se svými přáteli!
0
9 shares

adform


Zavřít reklamu